De Kerstboom Van Sezer Sülün van VV SSC’55

Kerstboom nummer twee van vandaag komt van Sezer Sülün (33), de centrale verdediger van vierdeklasser SSC’55. Sezer is op zijn vierde begonnen en maakte op zijn 16e al zijn debuut! Sindsdien heeft hij naast SSC’55 ook voor Kozakken Boys en Achilles Veen gespeeld. Dat zijn een aantal mooie clubs voor de speler die zijn voetbalcarrière ooit ook begon bij SSC’55 uit Sprang-Capelle.

Zoals altijd beginnen we met de beste trainer. Sezer vertelt ons dat de ervaren trainer Ad van Seeters zijn beste trainer is geweest. “Op tactisch en technisch gebied is Ad een top trainer, hij is fanatiek, enorm betrokken bij de club en de jeugd. Daarnaast is hij Individueel bezig met spelers en ook op sociaal vlak is Ad super.” Ad is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen voor VV Almkerk, waar hij pas geleden voor onbepaalde tijd verlengd heeft.

Dennis Netten is voor Sezer de beste keeper. “Dennis is een goede lijnkeeper, daarnaast beschikt hij over voetballende kwaliteiten. Iets wat in de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden in het voetbal.” Dennis was de keeper van Kozakken Boys in Sezer zijn tijd bij de club uit Werkendam.

De rechtsbackpositie wordt ingevuld door Menno den Braber. “Menno is naar mijn mening een fel goed opkomende back.” Menno speelde ook net als Sezer voor o.a. Kozakken Boys. De rechter centrale verdediger is Maarten Boddaert van Achilles Veen. “Maarten is een verdediger met een goede trap en sterke kop kwaliteiten. Als centrale verdediger is hij opkomend erg sterk.” Bas van Loon is voor Sezer de beste linker centrale verdediger. “Fysiek enorm sterk in de lucht en op de grond. Ook beschikt Bas over een goede trap.” De snelle linksback Samuel Scheimann wordt gekozen als beste linksback in Sezer zijn kerstboom. “Samuel beschikt over een goede snelheid, goede trap, hij is aanvallend en erg sterk aan de bal.”

Het middenveld bestaat uit Imdat Solmaz, Theo Martens en Ayden Kuijpers. “Imdat is een echte dribbelaar met een goed inzicht, technische kwaliteiten en hij is niet van de bal te krijgen.” “Theo is ook enorm sterk aan de bal, kan lekker dribbelen met zijn technische kwaliteiten en beschikt over een perfect voetballend inzicht.” Tenslotte mag Ayden Kuijpers het middenveld af maken. “Ayden beschikt over een enorm loopvermogen, hij is sterk aan de bal met een goede dribbel en beschikt ook over een goed voetballend inzicht.”

Leo Koswal fungeert als hangende rechtsbuiten of, zoals je anderen het wellicht zien, aanvallende middenvelder. Sezer kent Leo van zijn tijd bij Kozakken Boys. “Leo was fysiek enorm sterk en had naast zijn voetbalinzicht ook technische en tactische kwaliteiten. Ook was Leo aan de snelle kant met een goede trap.” Leo Koswal heeft ook niet voor niets voor o.a. Emmen en Excelsior gespeeld. Wellicht kennen sommige lezers Leo Koswal van zijn tijd als beachsoccerspeler van o.a. het Nederlands Elftal. Naast Leo Koswal staat Richie Basoski. “Richie was een snelle voetballer met technische kwaliteiten die hij vaak gebruikte in zijn dribbels. Ook had Richie een erg goede trap.”

Tenslotte maakt Sezer zijn team af met Marruchen Zimmerman als spits. “Marruchen was enorm snel, kopsterk en een échte killer. Ook had hij zijn technische kwaliteiten mee.” Zimmerman speelt momenteel nog voor Oranje Wit, waar hij voor de goals moet zorgen. Hiermee sluiten we de kerstboom van Sezer Sülün af. Een kerstboom die zeker niet onder doet voor de voorgaande kerstbomen.

Klik hier voor meer kerstbomen
Klik hier voor meer artikelen over SSC’55

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

In gesprek met Joey van der ploeg van Zeelandia Middelburg

Vandaag praten we met Joey van der ploeg van Zeelandia Middelburg. We hebben het over zijn doelen, huidige team...

Ilyas Oulad-Ali doet stapje terug bij sv Heinenoord

Ilyas Oulad-Ali heeft een mooi carrière gehad op hoog amateurniveau, maar doet een stapje terug bij sv Heinenoord. De...

Rick Ouwerling van Zinkwegse Boys gaat voor UEFA C diploma

De 24-jarige Rick Ouwerling was de afgelopen twee jaar de coach van de O19-1. Dit jaar is hij de...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.