De aftrap met Deaglán Ooms van VV Rijsoord

0
163

Deze keer in de aftrap spreken we Deaglán Ooms (18) van VV Rijsoord. De aanvaller/middenvelder speelt al sinds zijn zesde bij Rijsoord. Hij heeft zijn debuut in het eerste nog niet gemaakt, maar hoopt hier wel op. Nu speelt hij in de A1 van Rijsoord.

tuk tuk

Deaglán hoopt dat het seizoen nog word voortgezet. “Eigenlijk heb ik in de zomer niet veel gedaan om fit te blijven, soms een balletje getrapt met wat vrienden. Helaas worden er door corona geen wedstrijden meer gespeeld, maar we hadden een prima selectie”.

Rijsoord A1 is matig begonnen aan de competitie. In de beker werd twee keer verloren, met grote cijfers van Groote Lindt en een nipte overwinning voor Heerjansdam met 3-2. Er werd ook 1 keer gewonnen, met 6-3 van Pelikaan. Aan de competitie werd gelijk goed begonnen, thuis tegen Dubbeldam werd met 1-0 gewonnen. De tweede competitie wedstrijd werd verloren van Streefkerk. De eerst volgende wedstrijd voor Rijsoord is op 14 November uit bij Sliedrecht, die beide wedstrijden gelijk hebben gespeeld. Maar er is een grote kans dat ook deze niet door kan gaan vanwege het virus.

Deaglán heeft hoge verwachtingen voor zichzelf en Rijsoord. “We hopen natuurlijk altijd op een kampioenschap. Doordat de competitie stil werd gezet kan ik nu geen goed voorbeeld geven van hoe het team er voor de rest uit komt te zien. Zelf hoop ik om profvoetballer te worden, maar ik verwacht niet dat het mij lukt. Dus een plek in het 1e elftal lijk me al een hele prestatie”.

Klik hier voor meer informatie over VV Rijsoord
Voor meer artikelen van VV Rijsoord klik hier