Dames van Bristol pakken door

De dames van Bristol hebben de goede wedstrijd tegen de koploper doorgetrokken.  Woensdag 7 februari was Den Haag op bezoek, en deze tegenstander werd met een nederlaag naar huis gestuurd.

In sporthal de Roos kon de thuisploeg twee debutanten begroeten. Soraya Oppier(16) en Jill Nagtzaam(15) allebei uit Etten Leur wilde het wel eens proberen in de zaal. Na afloop waren ze dolenthousiast over het spelen in de zaal. Omdat de thuisploeg kampten met blessures en werkomstandigheden waren drie vaste krachten afwezig. Met een andere tactiek begon de wedstrijd voortvarend. Zowel Ashley de Bie als Naomi Pesman zorgde al snel voor een 4-0 voorsprong. Deze werd ook meegenomen naar de rust.

In de tweede 25 minuten werd het spel wat slordiger. Zowel Naomi als Ashley moesten gewisseld worden omdat de conditie zijn tol ging eisen. Den Haag rook hierdoor de kansen omdat alleen Wahiba Didi(die achterin een prima wedstrijd speelde)van de basis nog speelde, en de jonkies de spelwisselingen niet goed inschatte. Den Haag kwam iets dichterbij door dan 2 doelpunten tegen te scoren. Toch was een sneller counter nodig om de score verder uit te bouwen  Soraya schoot haar eerste doelpunt voor Bristol binnen. Den Haag ging drukken en wist terug te komen tot een 5-4. Dankzij tijgerachtige reddingen van Jade Massing konden de drie punten worden bijgeschreven.

Maandag 11 februari reizen de dames af naar Leiden. Twee dagen later is de halve finale van de district beker in sporthal de Roos om 21:00 uur.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Stanley Husen naar vv Rhoon

Met ingang van volgend seizoen zal Stanley Husen (33) de kleuren verdedigen van vv Rhoon. De centrale verdediger van...

Trainerscarrousel Bollenstreek draait op volle toeren

De trainerscarrousel had geen zetje nodig om dit seizoen al vroeg te gaan draaien. Voor de tweededivisionisten is het...

Leon Mijnders is benoemd tot Lid van Verdienste bij Melissant

Leon Mijnders is benoemd tot 'Lid van Verdienste' van vv Melissant. Dit als blijk van waardering voor de vele diensten...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.