Dagverslag RVVH zaterdag 3 februari

0
198
RVVH

Zaterdag 3 februari zijn er weer veel ploegen van RVVH in actie gekomen. In dit dagverslag is het complete overzicht van de seniorenteams te zien. Per helft is er een korte samenvatting geschreven.

RVVH 1:

Op de late zaterdagmiddag/avond moest de mannenhoofdmacht van RVVH aantreden tegen rodelantaarndrager VOC. Een duel in de onderste regionen van de 4e divisie B waar beiden teams de punten nog hart nodig hebben. VOC heeft bezet met 4 punten minder dan RVVH en een wedstrijd minder  de laatste plek en zeker onderin zitten de clubs dicht bij elkaar.

1e helft

In de 1e helft begonnen beide teams aftastend maar ook rustig aan de wedstrijd. RVVH bood weinig strijd en ook was het moeilijk om de bal lang in de ploeg te houden. Na een ruim een half uur kon het eveneens matig spelend VOC toch de wedstrijd openbreken met een doelpunt van Tim Zeller. En iedereen die zou denken dat RVVH na de 1-0 achterstand snel terug wilde komen zag uiteindelijk het tegendeel. Er gebeurde weinig en kansen kwamen niet. De 1-0 achterstand was dan ook de ruststand.

2e helft

Na de pauze bracht trainer Kevin Vink twee verse krachten in het veld om het tij te keren. RVVH toonde meer strijd maar het tempo bleef wel laag. VOC drukte na 50 minuten RVVH nog verder in de zorgen, want door een goal van Yannick Koevermans kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. Drie minuten later had RVVH de aansluiting te pakken toen Gino Boers de 2-1 binnen kopte, maar helaas ging de treffer niet door wegens buitenspel.

RVVH kreeg wat meer mogelijkheden nu via Laurens de Witte en Papito Merencia, maar beide slaagden er niet in om te scoren. Laurens de Witte kwam 1 op 1 met de keeper te staan en schoot naast en Papito Merencia miste de scherpte om af te ronden bij een vrije trap. In de 71e minuut probeerde Everton Pires Tavares ook het net te vinden na een goeie actie maar keeper Kristian v/d Tempel kon de bal tot corner verwerken. VOC gooide na 78 minuten de wedstrijd in het slot met nog een treffer van Tom Kuil. Daarna werden nog enkele pogingen gedaan door RVVH maar helaas lukte het niet meer om nog de 3-1 te maken. Zo bleven de drie punten verdienstelijk bij VOC. RVVH moet nu er keihard aan gaan werken om hier verandering in te brengen.

RVVH 2:

De nummer twee RVVH ging zaterdag richting Katwijk voor de wedstrijd tegen de nummer 10 Fc Rijnvogels 2.

1e helft

RVVH kwam matig uit de startblokken en werd meteen ver terug gedrukt door de tegenstander op eigen helft. Iets minder dan een half uur lukte het RVVH om de nul te houden, maar helaas uit een vrije trap van Fc Rijnvogels werd keeper Kristian Nikolic het nakijken gegeven.1-0. Zo,n tien minuten later klampte RVVH weer aan. Met een diepe bal werd Youri Volkman in werking gezet die het daarna ook goed zelf afrondde voor de 1-1.De boys lieten de teugels even vieren waardoor er ook dan een 3-1 achterstand op het scorebord kwam te staan.

2e helft

In de 2e helft moest RVVH aan de bak! Er kwam dan ook een heel ander team uit de kleedkamer met veel energie en ook werd er vol druk gezet op hun tegenstander. En al snel leek RVVH dan ook terug te komen maar een grote kans werd gemist. In de 51e minuut begon het te lopen bij RVVH toen Patrick Lopes Martins da Veiga de 3-2 binnenwerkte. Kort daarna werd het weer een wedstrijd toen Sven Bout de 3-3 tegen de touwen werkte.

Fc Rijnvogels leek op de slachtbank van RVVH terecht te komen maar kreeg de 4-3 op een presenteerblaadje toen Claudio van Halem de bal in eigen doel werkte. Wederom maakte RVVH weer het verschil maar nu keurde scheidsrechter A.Stolwijk de treffer van RVVH af. Daarna zette RVVH wel de 4-4 op het scorebord door een goal van Gazar Dermendjan.

In een knotsgekke slotfase trok RVVH de wedstrijd nog naar zich toe toen Patrick Lopes Martins da Veiga de 4-5 binnenwerkte. Helaas zag RVVH dit alles weer niet doorgaan want scheidsrechter Stolwijk ging naar zijn assistent van Fc Rijnvogels toe om te vragen of het buitenspel was. Ja  dan gaat een clubgrensrechter natuurlijk niet zeggen dat het geen buitenspel was. Het bleef dus 4-4. Vlak voor tijd kon keeper Kristian Nikolic RVVH nog redden voor een 5-4 verlies. Gelukkig blies de scheidsrechter daarna de wedstrijd naar het einde. RVVH heeft een punt maar is tweemaal bestolen van de dure drie punten. RVVH heeft door het gelijkspel wel een stapje naar beneden gedaan.

RVVH 3:

Zaterdag stond er voor RVVH ook een topper op het programma want de ongeslagen koploper Heinenoord 2 kwam naar de Sportlaan.

1e helft

De boys kwamen flitsend uit de startblokken want binnen twee minuten was het al Bart de Vries die RVVH aan een 1-0 voorsprong bracht. Een minuut of vijf later had Heinenoord de gelijkmaker op de schoen maar gelukkig kon keeper Joris Vugt zijn doel schoon houden. Kort daarna had Bart de Vries de smaak al weer te pakken want het balverlies van verdediger en keeper werden genadeloos door hem afgestraft met de 2-0.

Zou Heinenoord dan ook op de slachtbank gaan?? RVVH verzuimde de wedstrijd definitief al in het slot te gooien en liet Heinenoord gevaarlijk terug komen. Net na het half uur moest keeper Joris Vugt weer zijn kunsten vertonen na een listige vrije trap die door de doelman net met de vingertoppen over het doel gewerkt werd. In de 38e minuut wederom een gevaarlijke vrije trap van Heinenoord die er nu wel in ging. RVVH moest nu oppassen en bij de les blijven voor de gelijkmaker die toch aan zat te komen.  Vlak voor rust glipte er een aanvaller toch vandoor en wist dan de ruststand op 2-2 te zetten.

2e helft

In de 2e helft probeerde RVVH snel weer het verschil te maken. Robin Malipaard schoot na 50 minuten al op de lat. Halverwege de 2e helft miste Bart de Vries ook de scherpte toen hij rakelings naast de kruising schoot. Heinenoord was ook niet bij machtte om nog de drie punten binnen te halen. RVVH was er in blessuretijd nog wel dichtbij. Na een combinatie tussen Jordi Mosmans en Given Brunswijk schoot laatstgenoemde met de buitenkant rechts nog op de paal. Zo bleef het 2-2. RVVH heeft de koploper pijn gedaan maar had de drie punten toch echt over de streep moeten trekken.

RVVH 4:

De nummer zes RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 11 Egelantier Boys 3.

In de 1e helft kwamen de boys op een 3-1 achterstand. De enige goal van RVVH werd gescoord door Jessie Fransekaaklijn.

Na de pauze kwamen de boys wel iets dichterbij maar helaas ging de wedstrijd met 4-3 verloren. Wesley Arbouw en Serkan v/d Linden schoten beiden raak voor RVVH.

RVVH 6:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 12 Fc Binnenmaas 6.

In een matige 1e helft werd veel balverlies geleden door beiden partijen. Ondanks enkele kansen bleef de stand ongewijzigd met de rust.0-0

In de 2e helft kwam RVVH los. Door twee treffers van Quensley Blansjaar stonden de boys al op een 2-0 voorsprong. Daarna werden de drie punten al zeker gesteld toen ook Roy de Lepper de keeper tweemaal verraste. Na de 0-5 van Quensley Blansjaar klampte Binnenmaas even aan met de 1-5, maar door 1-6 van wederom Quensley Blansjaar werd de marge al weer vergroot.

Roy de Lepper en Patrick van Es namen het slotakkoord voor hun rekening. De wedstrijd werd met 1-8 gewonnen. Door de winst is RVVH nu opgeklommen naar een mooie 5e plaats.