CvdW: SC Emma – Voorbeschouwing komend weekend.

0
85

Deze week was SC Emma de Club van de Week en komend weekend speelt het eerste elftal van Emma een uitwedstrijd tegen Dussense Boys. De thuiswedstrijd tegen Dussense Boys eindigde in een gelijkspel (1-1), ondanks de vele kansen die beide teams kregen.

Na de winterstop heeft SC Emma drie wedstrijden gespeeld, waarvan zij slechts een wedstrijd hebben gewonnen. De eerste wedstrijd na de winsterstop tegen de koploper SC Hoge Vucht werd gewonnen met 3-2. De twee wedstrijden die hierop volgden, werd er verloren van Right’Oh en van Irene’58.
Na de winterstop heeft Dussense Boys thuis de eerste wedstrijd verloren van Irene’58. De twee wedstrijden hierna werden wel gewonnen gewonnen door de club uit Dussen. Zo werd er gewonnen van zowel Boeimeer als van OMC.

Deze week is er gesproken met Leo Teunissen, Krijn Vroon & Roy de Bruin over hun betrokkenheid, wat de club zo mooi maakt en wat hun rol is binnen de club. Daarnaast is er aan deze mensen ook gevraagd om een voorspelling te doen voor de wedstrijd Dussense Boys – SC Emma.

De voorspellingen van de clubleden zijn:

Leo Teunissen voorspelt een eindstand van 2-2. ‘’Ik voorspel deze eindstand gezien onze aanvallende en verdedigende kwaliteiten. Ik hoop uiteraard dat we winnen, maar laat ik toch maar voorzichtig zijn in mijn voorspelling.’’

Krijn Vroon was het eens met de voorspelling van Leo Teunissen en gaf ook 2-2 aan als eindstand. ‘’Ik ga altijd uit van het positieve en hoop dat we winnen, maar de laatste wedstrijden gaat het niet zo goed. Ik ben tevreden met een gelijkspel, maar hoop toch dat we weer de winnende kant opgaan.’’

Trainer Roy de Bruin gaf geen voorspelling voor de eindstand, maar had wel het volgende te melden: ‘Het komt namelijk niet aanwaaien. Ik verwacht een goed resultaat, maar uiteindelijk zullen de jongens het moeten doen.’’ Over de eindstand had de trainer van Emma het volgende te zeggen: ‘’Zolang wij de drie punten binnenslepen, maakt de eindstand niet uit.’’

Op de ranglijst is het verschil tussen beide clubs slechts drie punten in het voordeel van SC Emma. Alleen heeft Dussense Boys wel een wedstrijd minder gespeeld dan de club uit Dordrecht. Het VoetbalJournaal verwacht dat dit een spannende wedstrijd zal worden, waarin beide teams alles zullen geven en het publiek vermaken met een leuke wedstrijd vol vechtlust en inzet.

Het VoetbalJournaal bedankt SC Emma voor haar medewerking en wenst de club veel succes de rest van het seizoen!

CvdW: SC Emma - voorbeschouwing komend weekend