Complete SJO Serooskerke/ Veere voorzien van nieuwe trainingspakken

0
191
SJO Serooskerke/Veere

Het was een klus waar de sponsorcommissie een jaar lang mee bezig is geweest, maar sinds begin september heeft de complete jeugdafdeling van SJO Serooskerke/Veere fonkelnieuwe trainingspakken. Nicky Holmes is er trots op dat er zoveel bedrijven de jeugd van beide clubs een warm hart toedragen en dit mede mogelijk hebben gemaakt.

“Het was een flink project wat we met een aantal mensen heel goed hebben uitgewerkt en waar best de nodige uurtjes aan voorbereiding ook zijn ingekropen. Maar als je dan nu alle jeugdleden van de SJO trots in hun eigen trainingspak ziet lopen, dan geeft dat wel een heel goed gevoel.”

Holmes was tot voor kort nog bestuurslid van de SJO, maar inmiddels is hij daarmee gestopt. Mede om zich vol te kunnen richten op zijn lidmaatschap van de sponsorcommissie. Vanuit die hoedanigheid heeft hij ook als kartrekker vorm gegeven aan het plan om de jeugdleden uniform te voorzien van eigen trainingspakken. “Samen met Jordi Suurmond heb ik dat project opgepikt en zijn we aan de slag gegaan. Plan schrijven, beide besturen overtuigen van de noodzaak en dan na akkoord op zoek naar de benodigde sponsoren. Want er is best een flink bedrag mee gemoeid. We hebben ook bij clubs als Zeelandia Middelburg en SVOD’22 ons licht laten schijnen en gevraagd hoe zei dat hebben aangepakt. Zo is het geheel in gang gezet en uiteindelijk gerealiseerd.”

Het is overigens in een plan vorm gegeven op een dusdanige manier, dat het geen eenmalig iets is maar dat het toekomstbestendig is. “We willen natuurlijk wel dat op termijn de pakken opnieuw op zo’n manier worden vervangen en dat hebben we in een plan geborgd. We wilden ook niet dat de trainingspakken eigendom van de club zouden worden, dan moet je alles beheren en ook daarin gaat altijd veel tijd en regelwerk zitten. Daarom hebben we ervoor gekozen dat voor een heel klein bedrag iedereen zijn of haar eigen pak kon kopen en voorzien van intialen of eigen naam. Dankzij de sponsoring konden we dat realiseren.”

Dit hele project is uiteindelijke mogelijk gemaakt door een aantal trouwe sponsoren: HUBO Serooskerke , Sinke Schoenmode, Propema Elektrotechniek en OOS International uit Serooskerke en Intersport Erik uit Middelburg. “Dankzij hun sponsoring lopen alle jeugdteams er nu zeer verzorgd bij voor en na de wedstrijden en geeft de SJO Serooskerke/Veere een meer professionele uitstraling. Daar was het ons voor te doen en we zijn tevreden en trots dat dit door de inzet van een groep vrijwilligers en sponsoren is gelukt.”

Klik op SJO Serooskerke/Veere voor de laatste artikelen over de club.
Klik op SJO Serooskerke/Veere voor meer informatie over de club.