CKC thuis te sterk voor TOGB 3-0

0
139

CKC speelde niet haar beste wedstrijd, maar creëerden in de hele wedstrijd wel veel kansen. Daartegenover was TOGB in vorm was gezien de laatste vijf overwinningen, maar creëerden zij maar één echte grote kans in de wedstrijd die hoog over de goal van Perry Heijser werd geschoten.
_NEW_Fysiotherapie Rozenburcht_250097
CKC speelden geduldig vanuit de verdediging de bal rond. De ene keer om het middenveld erbij te betrekken en de andere keer haar diep snelle spitsen te bereiken. In de 26e minuut opende Mark de Borst een schitterende bal naar de andere kant van het veld richting de opkomende Damien Huibregtse. De rechterverdediger zag spits Nick Koster diepgaan. Na een actie van Nick Koster over de achterlijn, speelde hij de bal perfect naar Björn Setoe. Bjorn bleef rustig en schoot de 1-0 binnen. Tien minuten later staakte de scheidsrechter dhr. H.B. Schuitemaker de wedstrijd dankzij commentaar op zijn manier van fluiten. Het duurde 15 minuten voordat de wedstrijd weer opnieuw begon. Tot aan de rust kreeg CKC via spits Björn Setoe nog een grote kans alleen voor de keeper, maar hij schoot iets te gehaast naast.

In de tweede helft kwam de eerste dreiging van TOGB dankzij een vrije trap aan de linkerkant van het veld ter hoogte van de zestien. De bal werd richting eerste paal geschoten, maar doelman Perry Heijser reageerde alert en stompte de bal weg. Daarna was het CKC dat weer de kansen creëerden. Jeffrey Bourne nam een vrije trap iets uit het midden van de zestien op twintig meter en zag zijn bal uiteenspatten op de lat.

Vervolgens waren het vooral de spitsen van CKC die de ene na de andere grote kans alleen voor de keeper om zeep hielpen. Het bleef lang 1-0 en het sterke TOGB had het geloof dat het nog langszij kon komen. Deze wedstrijd bleek ook weer dat CKC hele sterke wissels kan inbrengen die ook nog iets extra’s brengen. Onder andere Karel Bleichrodt, die erin was gekomen voor Kaj Platteschor, had twee assists. De eerste op Nick Koster die in de tachtigste minuut op fraaie wijze de 2-0 scoorde. In de 86e minuut liet Karel Bleichrodt met een strakke voorzet Björn Setoe de 3-0 scoren. Het blijkt dat CKC heel vaak op het eind van de wedstrijd beslissend is.
Dominos_voorjaar2021Opstelling: Perry Heijser, Mark de Borst, Jeffrey Bourne (Mike v.d. Spoel), Stefan Brons, Damien Huibregtse, Kaj Platteschor (Karel Bleichrodt), Finn Zijta, Ruben Schippers, Nick Koster 1dlp., Yairo v. Horik (Daan Oostdijk), Bjorn Setoe 2dlp.