Cees van der Sluis gestopt na een plotselinge operatie.

0
81
De meeste vrijwilligers vinden dat er meer mensen zich kunnen inzetten voor vrijwilligerswerk. Cees deed dit al altijd met veel plezier maar heeft door een operatie het niet in zich om alle taken uit te voeren. Wij hebben gesproken met Cees van der Sluis een vrijwilliger bij DFC om hem hierover te horen.

 

Cees van der Sluis
Voor de operatie vond Cees het leuk om te badmintonnen en was hij iedere zondag te vinden bij de klimhal. Na zijn vakantie is hij direct naar de dokter gegaan omdat hij heftige pijn had in zijn benen. Op de echo was te zien dat er een ader achter zijn knieën verstopt zat en het zo snel mogelijk geopereerd moest worden.’’Er was geen oorzaak te vinden en ik was altijd erg actief, daarom is het rot dat ik nog last heb want ik mis het bewegen.’’

Cees heeft gevoetbald bij ODS en daarvoor door verhuizing bij nog wat andere verenigingen.Hij is nu al meer dan 55 jaar lid van ODS, ook heeft hij bij Emma en Oranje wit vrijwilligerswerk verricht. 6 Jaar geleden kwam hij bij DFC en daar heeft hij een tijd niks meer voor gedaan door de operatie. Nu is hij terug gekeerd en helpt hij de scheidsrechter door bijvoorbeeld drinken in de rust te brengen bij teams.

Mening
Ook Cees vind dat er meer mensen zich moeten inzetten als vrijwilliger maar hij verteld wel dat de club er meer aan kan doen om dat doel te bereiken door bijvoorbeeld meer ouder persoonlijk aan te spreken. Cees verteld dat er veel jonge scheidsrechters op DFC rondlopen en die komen dan wel eens een praatje met hem maken. In dit gesprek praten ze over de wedstrijd en verteld Cees wat goed is gegaan en ook wat beter kan maar dat is om de scheidsrechters op een goede manier advies te geven zodat het de volgende keer beter gaat.

 

©voetbaljournaal