Bristol wil ere divisie naar Roosendaal halen

0
137

De Vereniging Bristol Team/Budgetisolatie gaat sterk veranderen. Om verder te bouwen moest het anders. “Alleen kon ik het niet meer we groeien te hard”, aldus Lauwen. De vraag die ik me stelde: Hoe zou ik  de vereniging klaarstomen voor de toekomst?.

De motivatie en enthousiasme spat er bij Hans Lauwen direct vanaf: ‘Ik kijk er echt naar uit om mijn tijd en energie te steken in mijn nieuwe rol bij de vereniging. Mijn drijfveer is dat ik het volste vertrouwen heb in de plannen die er nu liggen en in wat wij te bieden hebben binnen het zaalvoetbal. Als vereniging zijn we met de promotie van het eerste bij een punt gekomen die noodzakelijke veranderingen met zich meebrengt.’

Stevig verhaal
Lauwen weet waarover hij praat. Van 1977 tot heden is hij de bron van de vereniging. Sowieso ziet hij ervaring als een belangrijke asset. ‘Ik denk dat we ons als vereniging kunnen laten inspireren door de ontwikkelingen die er nu gaat komen. Er zijn nieuwe mensen, spelers, trainers en sponsors naar Roosendaal gekomen. We hadden in de laatste fase van het afgelopen seizoen de eerste gesprekken gevoerd.  Een ding is wel duidelijk: Bristol gaat voor de ere divisie, en moet de komende jaren een toonaangevende zaalvoetbalvereniging van Nederland gaan worden. Hoe het verder het allemaal eruit gaat zien:

Hoofdtrainer wordt Said Ouasti een trainer die op het allerhoogste niveau al heeft geacteerd b.v. Groene Ster en Knooppunt, Eerste assistent trainer gaatKarim Adarghal worden en de taak van technische manager is verwezen naarBedel Karhadan. Teammanager wordt Mo Bouhdan en de taak van teamleider gaat naar Ibrahim Incebacakli. Aan deze staf moet nog een verzorger worden toegevoegd. En daarvan staat de vacature open.

Oprichter Hans Lauwen gaat zich bezig houden met de bestuurlijke functie`s en blijft hoofdtrainer van de dames. Die de doelstelling hebben om eindelijk kampioen te gaan worden en 1e divisie te gaan spelen.

Said beschikte over vele spelers die naar Bristol zijn gekomen.  Heel veel spelers van de kampioensploeg zijn teleurgesteld afgehaakt mede door tekortkoming, maar vooral door hun persoonlijke toenadering tijdens de selectietrainingen. ” Het laatste is bijzonder jammer want we hadden graag meer van de kampioensploeg willen hebben, maar als je verder wilt doorgroeien moet je keuzes maken” ;aldus de nieuwe trainer. Het is zeker de laatste wedstrijden vooral gebleken dat sommige spelers hun prioriteit ergens anders hadden liggen vult Lauwen aan. En in de 1e divisie konden we daarin geen enkel risico`s meenemen. We moesten dus een groep hebben die er 100 % staat. Zeker gezien het feit dat de afstanden van uitwedstrijden behoorlijke verder liggen. Zo is de verste afstand 190 km en het dichtst bij 115.  Alleen Anwar Tarfit, Yazid Srhil, Levy Schotel hebben de strenge selectietrainingen overleeft.

Verder zijn dit de andere namen: Scot Colkin, Toma Sivanthan  overgekomen van SC Hoge Vught, Mounir Benaissa, Alison Asksoy komen van United 76België, Hakan Aksoy, Buyamin Karahan maken de overstap van BE`79 . Verder bestaat de selectie uit: Adnana Samra, Tim v Noord, Wouter v Dongen , Aimen Hadjaissa, Damiano Vaudo, Issam Agougil en Rick de Jong

De afgelopen maanden is er door de nieuwe technische staf hard gewerkt nieuwe sponsoren te vinden. Om de kosten van de 1e divisie te kunnen dekken, (z’n kleine €10:000) was sponsors zoeken een must. Zo is Budgetisolatie de nieuwe hoofdsponsor geworden,  en gaat met men nu verder als Bristol/Budgetisolatie. Hans Lauwen: ‘We zijn heel trots op de samenwerking met deze sponsor, het is voor alle partijen een belangrijke stap. Al onze nieuwe sponsors (zie website)  zijn dynamische en succesvolle bedrijven, een landelijke bekendheid staat volop in ontwikkeling bij de vereniging en Bristol Team  is zich steeds verdere aan het professionaliseren. Voor alle partijen zijn deze deals een gunstige ontwikkeling.’ Het enige jammerlijke van onze grote toekomst dat we niet kunnen spelen in Roosendaal. Dat is een grote smet. Topsport wordt dat betreft verdreven uit de stad, kijk bv naar RBC. We hopen in de nieuwe thuishaven de Vijfsprong verder successen te behalen. Wie weet waar het zich allemaal naar toe brengt. Op vrijdagavond is in ieder geval topzaalvoetbal te zien in Rucphen. Op 14 september staat er al een kraker op het programma. FCK de Hommel staat dan om 21:00 aan de aftrap.

 

Bristol wil ere divisie naar Roosendaal halen