Bristol Vrouwen 2 staat weer bovenaan

0
112

Het tweede vrouwenteam van Bristol dendert door in de competitie. Het is natuurlijk nog vroeg om conclusies te trekken, maar de cijfers zijn ook in de derde wedstrijd duidelijk.

De derde overwinning op rij, was maandag een feit. MVV’27 werd met een 10-0 verslagen. Bristol Team VR2 staat weer fier bovenaan in de 1e klasse, district West II.

Voorafgaand aan de wedstrijd hadden de vrouwen al een duidelijk doel voor ogen. ”Het plan was om de tegenstander het gevoel te geven dat er bij ons wat te halen viel. En na 10 minuten gingen we meer en meer pressie zetten. Elza zetten de toon met de eerste 3 doelpunten. Bij rust was de tussenstand 8 – 0 voor Bristolteam.”

Na de eerste helft had MVV’27 al kunnen zien dat er bij Bristol niet veel te halen viel, dit resulteerde in een wat vrijer spel. ”Er was de tweede helft meer ruimte om te experimenteren en dat resulteerde in schitterend samenspel. Een snelle opbouw en Elsbeth liep de diepte in. Zij gaf vervolgens een strakke pass in de 6 meter zone op Manoush die met een subtiele voetveeg ‘koekoek’ de bal perfect neerlegde voor Lianne. GOALLL!”.

De wedstrijd werd eerder afgefloten omdat de voorgaande wedstrijden waren uitgelopen. Bristol kan zeer tevreden zijn met de 10-0 overwinning. Complimenten nog aan de dames en voor MVV’27 voor de sportieve wedstrijd.

De volgende wedstrijd op het programma is TPP/ Futsal Feyenoord VR3: uit. Woensdag 02 oktober 2019.