Bristol vr het winnende team tegen Bress Breda

Bristol vr lijkt de weg van het afgebroken seizoen te hebben voortgezet. Na drie speelrondes staat het alleen aan kop, en heeft het zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van de beker.

banner_koningsport_small_VJ

Vorige week was opnieuw Bress uit Breda de tegenstander in sporthal de Roos. Dezelfde opponent die met  5-4 werd verslagen in het bekerduel. Gezien de huidige tegenstanders in de competitie één van de titelkandidaten. Echter pakte Bristol dit keer overtuigend de overwinning met 7-2.  De goede resultaten zijn vooral te danken aan drie versterkingen binnen de groep. Zo zijn Senna El Messaoudi, Inge Peeters en Allisa (van Esch)den Haan  toegevoegd aan de selectie. Het kunnen beschikken over Corina Luijks(nu uitkomend 1e provinciale België)scheelt natuurlijk behoorlijk bij Bristol vr. Verder bestaat het team uit keepster Jade Massing, Wahiba Didi, Grifftih Vaissaire, Fleur Neelen, Soraya Opier en Anisah Karahan. Monica van Zundert mocht tijdens de laatste wedstrijd haar eerste minuten maken.

De doelstellingen zijn binnen de groep sterk uitgesproken. Nu wel kampioen proberen te worden, en opnieuw vol gaan voor de district beker.

klik hier voor meer artikelen over Bristol
klik hier voor meer informatie over Bristol

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Van Geest kan niet zonder FC ’s-Gravenzande

Henk van Geest is in het Westland bekend als DJ Henkie. Hij is ook een echt boegbeeld van de...

Stan Haanstra van VV Staphorst heeft vertrouwen in zijn ploeg

Vandaag spreken wij met Stan Haanstra, aanvaller van VV Staphorst. Haanstra heeft de jeugdopleiding van FC Groningen en Achilles...

‘Van vriendenteam naar eerste elftal’, Aldus Jaap Berendschot van UVV’40

Twee jaar geleden maakte Jaap Berendschot de overstap naar UVV'40. Niet om in het eerste te spelen, maar samen...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.