Bristol vr het winnende team tegen Bress Breda

Bristol vr lijkt de weg van het afgebroken seizoen te hebben voortgezet. Na drie speelrondes staat het alleen aan kop, en heeft het zich weten te plaatsen voor de volgende ronde van de beker.

banner_koningsport_small_VJ

Vorige week was opnieuw Bress uit Breda de tegenstander in sporthal de Roos. Dezelfde opponent die met  5-4 werd verslagen in het bekerduel. Gezien de huidige tegenstanders in de competitie één van de titelkandidaten. Echter pakte Bristol dit keer overtuigend de overwinning met 7-2.  De goede resultaten zijn vooral te danken aan drie versterkingen binnen de groep. Zo zijn Senna El Messaoudi, Inge Peeters en Allisa (van Esch)den Haan  toegevoegd aan de selectie. Het kunnen beschikken over Corina Luijks(nu uitkomend 1e provinciale België)scheelt natuurlijk behoorlijk bij Bristol vr. Verder bestaat het team uit keepster Jade Massing, Wahiba Didi, Grifftih Vaissaire, Fleur Neelen, Soraya Opier en Anisah Karahan. Monica van Zundert mocht tijdens de laatste wedstrijd haar eerste minuten maken.

De doelstellingen zijn binnen de groep sterk uitgesproken. Nu wel kampioen proberen te worden, en opnieuw vol gaan voor de district beker.

klik hier voor meer artikelen over Bristol
klik hier voor meer informatie over Bristol

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Hakan Copur is klaar voor volgende stap bij MVV’27

Hakan Copur schuift deze zomer één stoeltje op naast de dug-out bij MVV’27. Het 43-jarige voetbaldier wordt van assistent...

Eerste seizoen bij Spui bevalt Niels de Zwarte uitstekend

SPUI – Voor Niels de Zwarte was er bij FC Axel niet of nauwelijks vooruitzicht op een basisplaats of...

Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.