Bristol vr 1 slaagd er niet in om de kraker tegen Mazzelstars te beslissen

 

Bristol vr 1 is er niet in geslaagd om de kraker tegen Mazzelstars in hun voordeel te beslissen. De ploeg van Hans Lauwen miste zeker zijn spitsen Rivke de Draaijer en Grifftih Vaissaire. Tel daar de afwezigheid van Naomi Pesman bij, en je mist de helft van het basis team.

De wedstrijd begon al ruim twintig minuten later dan gepland. Speelsters stonden lange tijd in de file en van een warming was geen sprake. In de eerste 25 minuten was het vooral aftasten. Angelique Perdeams had Bristol tot twee keer toe op voorsprong kunnen zetten. Speelster van het 2e team Elsbeth de Rhoon kwam net voor de goal 10 centimeter tekort om de voorzet van Jamie Paling binnen te tikken. Aan de andere kant kon Mazzelstars Jade Massing niet passeren. Zo ging beiden team met een brillenstand de rust in.

Met vertrouwen werd begonnen aan de 2e voorstelling. Hierin bleek de thuisploeg iets sterker te worden. Bristol kon nauwelijks voorin gevaarlijk worden mede door het goede verdedigen van de nummer één van de ranglijst. Achterin werd er slordig verdedigd, en als een sluipmoordenaar rook Mazzelstars zijn kansen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat zij met goed uitgespeelde combinatie`s de goals gingen scoren. Na de 2-0 zakte de motivatie iets weg. Helemaal toen vier minuten voor tijd de derde prachtig doelpunt via de zijkant werd binnen geschoten. Jamie Paling kon nog de ere treffer nog binnen schieten, maar daar bleef het ook bij.

Bristol staat nu nog steeds tweede, maar met een achterstand van zes punten. Beide teams treffen elkaar nog drie keer. Seizoen is nog lang voorbij dus kan er nog van alles gebeuren.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Bij TVC Breda genieten ze nog even na

Of ze bij TVC Breda al een beetje bezig zijn met komend seizoen? Nou, eigenlijk niet. Want na het...

Ruben Kloet hard op weg naar promotie met Wolfaartsdijk

De 19-jarige Ruben Kloet is een verdedigende middenvelder bij VV Wolfaartsdijk, de club waar hij al sinds zijn vijfde...

Joël Antonio Videira van TEC Tiel: “Fit worden is prioriteit nummer één”

Vandaag spreken wij met Joël Antonio Videira, de verdediger van TEC Tiel. Afgelopen seizoen raakte Videira bij VVSB geblesseerd...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.