Bristol Team krijgt een Potugeese speler in de selectie

De kersverse 1e divisionist krijgt een Potugeese speler in de selectie. Tijdens de laatste oefenwedstrijd wist Bernardo Jotta Pereira zich in de kijker te spelen.

De speler begon in 2001 met zaalvoetballen. Op vrij jonge leeftijd ging hij spelen bij Oeiras een kleine club in het zuiden van Portugal. In de zaal was als eerste actief bij C.F.Sassoeiros. Na vijf jaar er te hebben gespeeld was het S.L Benfica die naar hem informeerde. De harde mentaliteit, maar vooral de zaken die hem waren beloofd werden niet ingewilligd. Na negen maanden haakte hij bij S.L. Benfica af. Bernardo vertrok naar Belenenses een club met een rijke historie in Lissabon, en vele kampioenschappen. Hij tekende er voor één seizoen. Als laatste speelde hij in Portugal in de zaal bij Leoes Porto Salvo.

In 2017 verhuisde hij met zijn familie richting Nederland i.v.m. werk van zijn vader. Tijdens een eerdere oefenwedstrijd viel de Portugees en werd benaderd. Ze hielden van mijn bewegingen en de manier waarop ik speel. Bristol lijkt een competitief team te formeren met goede spelers en het is een club met goede faciliteiten en infrastructuren!

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Braziliaanse spits blijft bij RBC Roosendaal

Zé Lucas, de Braziliaanse spits van RBC, speelt ook volgend seizoen in Roosendaal. De 28-jarige aanvaller, die inmiddels al zes...

Frans van Helvoirt ziet stabieler MVV’58

Frans van Helvoirt was al eerder in beeld om trainer te worden van MVV’58, maar afgelopen zomer kwam het...

Spakenburg naar kwartfinale KNVB Beker na winst op Katwijk

SV Spakenburg heeft zich gisteravond geplaatst voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. De Tweede Divisionist versloeg competitiegenoot...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.