Bristol doet erg goede zaken!

Bristol heeft zich een prima uitgangspositie weten te creëren tijdens de 2e ronde nacompetitie. De gasten werden in Rucphen met 7-0 terug naar Nijmegen gestuurd.

De studenten konden geen vuist maken tegen het sterke Bristol Team. Het was binnen 2 minuten al raak door Achraf Choutier. Hiervan geschrokken ging Fc Morado proberen het spel te bepalen. De thuisploeg zakten in en wachtte op de uitbraak. Die kwam vanaf de zijkant en het was wederom Choutier die de doelman verschalkte. De Roosendalers werden sterker en Fc Morado kwam niet door de verdediging heen. Kwam er toch een bal door dan was er Scot Colkin die het leer tegen hield. Gedurende de wedstrijd was het spelbeeld hetzelfde. In de Vijfsprong kon er genoeg gejuicht worden want Rick de Jong, Yazid Shril, Tim van Noord scoorde en waren doeltreffend. Aanvoerder Hakan Aksoy schoot nog 2x de bal over de lijn. Fc Morado kwam tot twee keer toch waren doeltreffend. Aanvoerder Hakan Aksoy schoot nog 2x de bal over de lijn. Fc Morado kwam tot twee keer toch met een man meer te staan, maar zij konden de eer niet redden.

Volgende een prima vooruitzicht want zelfs met een 6-0 nederlaag gaat Bristol nog door naar de finaleronde.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

De “stoere” prestatie van Hannah Schilders bij Jong-Brabant Dames

Hannah Schilders is 25 jaar oud en speelt bij Jong Brabant Dames 1. Dit is volgens haar zelf een...

Job Lamers de ambitieuze keeper van OJC Rosmalen JO17-1

Vandaag spreken wij met Job Lamers, de 16-jarige keeper van OJC Jo17-1. Momenteel zit Job in zijn eerste seizoen...

Talpa Network lanceert derde podcast van ‘The Cast’: De Groundhoppers

Vandaag lanceert Talpa Network 'De Groundhoppers’, een podcast van Metin Karatas en Kevin Kraan die verschillende voetbalclubs afreizen die...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.