Bristol dames zaalvoetbal schrijft geschiedenis

Afgelopen woensdag was het de dag van de belangrijkste wedstrijd voor de Bristol dames zaalvoetbal, zij speelden namelijk de halve finale van de district beker. Dat het een heet avondje zou worden kon men naderhand beamen. Als eerste team binnen Roosendaal hebben ze de kans om de beker mee naar huis te nemen.

Een beetje gespannen en een uur later dan normaal begon Bristol sterk aan de wedstrijd. Er werd goed gevoetbald en hard gewerkt voor elkaar. De omschakeling was er en beide teams kregen kansen maar deze werden niet benut. De Bristol speelde ontzettend sterk. Met een 0-0 werd de rust bereikt.

Tweede helft

Tweede helft kwam het er op aan en moest het gaan gebeuren voor Bristol. Tien minuten na de rust viel  het eerste doelpunt: Naomi  Pesman kwam aan de bal  en zag Ashley de Bie aan de linkerkant opkomen. Met een diagonale pass  schoof ze bal zo in de voeten en zonder enige aarzeling schoot ze met overtuiging de bal in de verre hoek.

Vanaf dat moment was het vertrouwen er en bleef de thuisploeg doordrukken. Griffith Vaissaire draaide bij de zes meter lijn van haar tegenstandster weg en schoot ook achter de goalie van FC Eindhoven en was het 2-0. De ontlading is er want de beker finale is in zicht en de dames speelde de wedstrijd rustig uit.  Om het af te maken schoot Wahiba Didi met rechts nog de 3-0 binnen.  Bristol haalt de bekerfinale district zuid 1.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Bij TVC Breda genieten ze nog even na

Of ze bij TVC Breda al een beetje bezig zijn met komend seizoen? Nou, eigenlijk niet. Want na het...

Ruben Kloet hard op weg naar promotie met Wolfaartsdijk

De 19-jarige Ruben Kloet is een verdedigende middenvelder bij VV Wolfaartsdijk, de club waar hij al sinds zijn vijfde...

Joël Antonio Videira van TEC Tiel: “Fit worden is prioriteit nummer één”

Vandaag spreken wij met Joël Antonio Videira, de verdediger van TEC Tiel. Afgelopen seizoen raakte Videira bij VVSB geblesseerd...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.