Braziliaanse beloften op PSV Campus: Een nieuwe golf van talent uit Cruzeiro EC

0
355
PSV Eindhoven

De jeugdige beloften, van Cruzeiro, uit Brazilië maken hun opwachting bij de prestigieuze PSV Academy. Het betreft de talentvolle spelers Rhuan Gabriel (17) en Ruan Índio (16) van het gerenommeerde Cruzeiro EC. Deze getalenteerde voetballers krijgen de unieke kans om te wennen aan het Europese voetbalklimaat bij de O17 van PSV. Een opwindende stap in hun voetbalcarrière!

De komst van Rhuan Gabriel en Ruan Índio naar PSV Campus De Herdgang belooft een waardevolle aanvulling te zijn op het algehele opleidingsprogramma. De proefperiode stelt hen in staat om zich voor te bereiden op een potentieel Europees avontuur. Uiteraard maakt PSV van deze gelegenheid gebruik om de uitzonderlijke talenten van Cruzeiro van dichtbij te observeren en te beoordelen. Bovendien zal de trainer van deze getalenteerde duo’s meereizen om kennis en ervaring uit te wisselen, wat de samenwerking tussen beide clubs versterkt, aldus de enthousiaste Hoofd Jeugdopleiding, Ernest Faber.

Deze stageperiode maakt deel uit van het voortdurende samenwerkingsproject tussen PSV en het Braziliaanse voetbalteam. Eerder kondigde de club al partnerships aan met Chivas Guadalajara, Austin FC en Cruzeiro EC. Onlangs voegde PSV daar ook Jeonbuk Hyundai Motors aan toe. Dit internationale netwerk biedt PSV de mogelijkheid om in de toekomst nog meer talentvolle spelers te verwelkomen voor stages en uitwisselingsprogramma’s. Een veelbelovende ontwikkeling voor de betrokken clubs en vooral voor de jonge talenten die hun dromen najagen op het voetbalveld.

Klik op Eredivisie voor meer artikelen over de Eredivisie.
Klik op Eredivisie voor meer informatie over de Eredivisie.