Braziliaanse beloften op PSV Campus: Een nieuwe golf van talent uit Cruzeiro EC

De jeugdige beloften, van Cruzeiro, uit Brazilië maken hun opwachting bij de prestigieuze PSV Academy. Het betreft de talentvolle spelers Rhuan Gabriel (17) en Ruan Índio (16) van het gerenommeerde Cruzeiro EC. Deze getalenteerde voetballers krijgen de unieke kans om te wennen aan het Europese voetbalklimaat bij de O17 van PSV. Een opwindende stap in hun voetbalcarrière!

De komst van Rhuan Gabriel en Ruan Índio naar PSV Campus De Herdgang belooft een waardevolle aanvulling te zijn op het algehele opleidingsprogramma. De proefperiode stelt hen in staat om zich voor te bereiden op een potentieel Europees avontuur. Uiteraard maakt PSV van deze gelegenheid gebruik om de uitzonderlijke talenten van Cruzeiro van dichtbij te observeren en te beoordelen. Bovendien zal de trainer van deze getalenteerde duo’s meereizen om kennis en ervaring uit te wisselen, wat de samenwerking tussen beide clubs versterkt, aldus de enthousiaste Hoofd Jeugdopleiding, Ernest Faber.

Deze stageperiode maakt deel uit van het voortdurende samenwerkingsproject tussen PSV en het Braziliaanse voetbalteam. Eerder kondigde de club al partnerships aan met Chivas Guadalajara, Austin FC en Cruzeiro EC. Onlangs voegde PSV daar ook Jeonbuk Hyundai Motors aan toe. Dit internationale netwerk biedt PSV de mogelijkheid om in de toekomst nog meer talentvolle spelers te verwelkomen voor stages en uitwisselingsprogramma’s. Een veelbelovende ontwikkeling voor de betrokken clubs en vooral voor de jonge talenten die hun dromen najagen op het voetbalveld.

Klik op Eredivisie voor meer artikelen over de Eredivisie.
Klik op Eredivisie voor meer informatie over de Eredivisie.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Mees Snoeren van Nac Breda is nog regelmatig de vinden bij zijn oude club VCW

Mees Snoeren (13) droomt van een leven als profvoetballer. Het leven van de talentvolle middenvelder van NAC Breda staat...

Henk Vlielander stopt, maar gaat niet weg bij CWO

Bij Combinatie Wil Overwinnen moeten ze voor het eerste elftal op zoek naar een nieuwe verzorger. Henk Vlielander stopt...

Guus de Jong, de trotse aanvoerder van DVVC

Als Guus de Jong met de aanvoerdersband het veld opwandelt op Sportpark Dongekant, giert er steeds weer een gevoel...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.