Blauwe jeugd (Spakenburg) naar een hoger plan!

Momenteel spelen Youri Koelewijn, Argjend Selimi en Jasper Beekhuis in de basis van het Blauwe vlaggenschip. Daarnaast zijn er nog meer jeugdspelers die hun kans afwachten om de aansluiting te maken bij het eerste elftal. Maar er is meer dan alleen het eerste, SV Spakenburg heeft als doelstelling de gehele jeugd naar een hoger plan te tillen.

Op zaterdag 24 november, voor aanvang van Spakenburg – Kozakken Boys, spraken Wilbert Koelewijn en Maurice Pot met veel bezieling over die doelstelling en over de toekomst van de Blauwe jeugd. Sleutelwoorden daarbij waren; aanvallend, agressief (op de juiste manier) en attractief! Ook werd er gesproken over het doorgevoerde beleid van drie trainingen per week voor alle jeugdteams.

De gepassioneerde mannen die aan het roer staan van het jeugdbeleid sloten af met de boodschap dat SV Spakenburg de jeugd heel veel te bieden heeft en dat iedereen die wil voetballen bij onze mooie vereniging van harte welkom is!

Om dit gehele plan kracht bij te zetten komt de sponsorcommissie van Spakenburg met de mogelijkheid om gericht de Blauwe jeugd te steunen. Via led-boarding aan de tribune zijde zal er voor bedrijven de mogelijkheid zijn om zich te laten zien in regio, maar ook landelijk is er via FOX Sports veel exposure naar buiten toe.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Hakan Copur is klaar voor volgende stap bij MVV’27

Hakan Copur schuift deze zomer één stoeltje op naast de dug-out bij MVV’27. Het 43-jarige voetbaldier wordt van assistent...

Eerste seizoen bij Spui bevalt Niels de Zwarte uitstekend

SPUI – Voor Niels de Zwarte was er bij FC Axel niet of nauwelijks vooruitzicht op een basisplaats of...

Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.