Blauwe jeugd (Spakenburg) naar een hoger plan!

Momenteel spelen Youri Koelewijn, Argjend Selimi en Jasper Beekhuis in de basis van het Blauwe vlaggenschip. Daarnaast zijn er nog meer jeugdspelers die hun kans afwachten om de aansluiting te maken bij het eerste elftal. Maar er is meer dan alleen het eerste, SV Spakenburg heeft als doelstelling de gehele jeugd naar een hoger plan te tillen.

Op zaterdag 24 november, voor aanvang van Spakenburg – Kozakken Boys, spraken Wilbert Koelewijn en Maurice Pot met veel bezieling over die doelstelling en over de toekomst van de Blauwe jeugd. Sleutelwoorden daarbij waren; aanvallend, agressief (op de juiste manier) en attractief! Ook werd er gesproken over het doorgevoerde beleid van drie trainingen per week voor alle jeugdteams.

De gepassioneerde mannen die aan het roer staan van het jeugdbeleid sloten af met de boodschap dat SV Spakenburg de jeugd heel veel te bieden heeft en dat iedereen die wil voetballen bij onze mooie vereniging van harte welkom is!

Om dit gehele plan kracht bij te zetten komt de sponsorcommissie van Spakenburg met de mogelijkheid om gericht de Blauwe jeugd te steunen. Via led-boarding aan de tribune zijde zal er voor bedrijven de mogelijkheid zijn om zich te laten zien in regio, maar ook landelijk is er via FOX Sports veel exposure naar buiten toe.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.