Arjan Broekhof blijft langer aan als voorzitter van VVSB

0
287
Arjan_Broekhof_VVSB

Arjan Broekhof blijft voorlopig aan als voorzitter van VVSB. Zijn takenpakket wordt wel aangepast, zo laat de club weten. Ook de zoektocht naar een nieuwe voorzitter gaat onverminderd door.

Bij de officiële opening van het nieuwe sportpark gaf Broekhof aan er na 10 jaar mee te willen stoppen als voorzitter. Wel zou hij andere activiteiten voor de club blijven doen. Dat standpunt heeft hij nu gewijzigd.

Onlangs liet de supportersvereniging Bavone al met een groot spandoek blijken graag te zien dat Arjan nog even doorgaat. “Dat, in combinatie met verschillende gesprekken en het aandringen van het bestuur, deed hem besluiten zijn afscheid uit te stellen”, meldt VVSB.

Het bestuur geeft aan wel te gaan kijken hoe het takenpakket anders ingevuld kan worden en heeft al enkele ideeën daartoe besproken. “In de huidige maatschappij is het niet onlogisch het zogenaamde (soms traditionele) takenpakket en de bijbehorende tijdsbesteding eens tegen het licht te houden of zaken anders te organiseren. Veel zaken zijn in de loop der jaren zo gegroeid, maar de vraag is of dat allemaal (nog) wel zo logisch is.”

Een nieuwe hedendaagse invulling past ook meer bij VVSB en het feit dat de club graag vernieuwend wil zijn. “In de constante zoektocht naar vrijwilligers voor tal van functies speelt dit ook een grote rol om de urenlast behapbaar te houden en mensen in hun kracht aan de club te laten bijdragen.”

Zo maakt een ietwat ander takenpakket volgens VVSB voor de vrijwilligersfunctie van voorzitter een instap voor een nieuwe voorzitter uiteindelijk ook weer aantrekkelijker.

De zoektocht van VVSB naar een nieuwe voorzitter gaat onverminderd voort. Daar wordt nu simpelweg langer de tijd voor genomen, hetgeen als voordeel heeft dat een opvolg(st)er een langere ‘meedraai’ periode kent.

Klik op VVSB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VVSB voor meer informatie over de club.