Adnan Alisic nieuwe assistent-trainer V.V. Steenbergen 1

Met ingang van seizoen 2021-2022 is Adnan Alisic de nieuwe assistent-trainer van V.V. “Steenbergen” 1. Adnan is op dit moment, naast actief speler bij RVV Coal (zondag 3e klasse), ook 1 van de jeugdtrainers bij de JO11-1, waarin zijn dochter Halima speelt. Daarnaast speelt zijn zoon Emin in de JO13-1.

 

Adnan verhuisde in de zomer van 2019 vanuit Rotterdam naar Steenbergen, waarmee ook zijn kinderen bij onze vereniging kwamen. De oud-prof zou in eerste instantie ook bij Steenbergen komen voetballen, maar besloot uiteindelijk toch nog bij COAL te blijven, waar hij na een profcarrière nog samen met zijn tweelingbroer kon voetballen. Daarnaast was Adnan de voorbije jaren ook assistent-trainer bij de Feyenoord Soccer Schools, nu is hij sportcoach bij Het Talentenhuis.

Adnan speelde tijdens zijn carrière voor FC Utrecht, FC Dordrecht, Excelsior en het Hongaarse Debreceni. Na zijn terugkeer uit Hongarije volgde een 2e periode bij FC Dordrecht, waarmee hij naar de Eredivisie promoveerde, waarna hij via GVVV nog naar Leonidas ging, waar hij ook in de jeugd speelde en de denkbeeldige cirkel daarmee rond maakte.

Na zijn topamateurtijd bleef het toch in zijn hoofd spelen om nog met zijn tweelingbroer samen te spelen, dit werd bij RVV COAL, waar hij dit seizoen voor het laatst actief is.

Adnan gaat tijdens zijn assistent-trainerschap de cursus TC3 (UEFA C) volgen, waarmee hij gaat bouwen aan een invulling rondom het voetbal na zijn actieve carrière. Het bestuur van V.V. “Steenbergen” is blij met zijn aanstelling en de kans die we hem hierin kunnen geven.

Naast assistent-trainer zal Adnan ook als voetballer aansluiten bij onze 1e selectie, zodat hij ook in het veld zijn ervaring over kan dragen op onze jonge spelersgroep.

Adnan volgt hiermee Tim van der Ree op, die vroegtijdig bij het bestuur kenbaar heeft gemaakt volgend seizoen graag weer zelfstandig voor een groep te staan. Er zal op een later tijdstip gepast afscheid genomen worden van Tim als assistent-trainer, want uiteraard blijft hij als echte Steenbergenaar wel altijd verbonden aan onze vereniging.

Bron: V.V. Steenbergen

Klik hier voor meer informatie over V.V. Steenbergen
Klik hier voor meer artikelen over V.V. Steenbergen

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SV Baarn fabriek blijft maar groeien

De grootste voetbalvereniging uit Baarn is groen en wit van kleur. Dat is mede te danken aan het feit...

Beesd en Rhelico op weg naar eenwording

VV Beesd en Rhelico sturen aan op een fusie. Eind november ondertekenden de besturen van de verenigingen de intentieovereenkomst...

Vlijmense Boys JO19 is een echte vriendengroep onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen

Onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen speelt de JO19 in de tweede klasse. Het team...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.