ZFB Breda zoekt scheidsrechters

ZFB Breda is de zaalvoetbalorganisatie die al meer dan 35 jaar in Breda en omstreken een zaalvoetbalcompetitie organiseert. Ook dit jaar gaan we eind september weer van start met een nieuw seizoen. Dit jaar zullen wij starten met ca. vijftig verenigingen in vijf verschillende klasse ’s. Buiten de competitie is ook dit jaar weer een bekerprogramma opgezet. Om dit allemaal in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar scheidsrechters/tijdwaarnemers die ons korps komen versterken.

target="_blank"

Waar zijn wij naar op zoek? Naar mensen die het leuk en gezellig vinden om in de avonduren door de weeks te fluiten. Dit kunnen bijvoorbeeld de opleeftijd geraakte scheidsrechters zijn, die het buitenveld wel erg groot vinden worden. Dit kunnen jonge nieuwe scheidsrechters zijn die extra ervaring willen en kunnen opdoen. En iedereen daartussen in.

Wat kunnen wij als ZFB Breda deze scheidsrechters bieden. Een vergoeding van €10.00 per gefloten of tijdwaargenomen wedstrijd. Een kilometervergoeding van huis naar de sporthal. Een ZFB-scheidsrechter tenue. Een gratis scheidsrechters cursus, die van start gaat in september. (Twee avonden). Een gezellige sfeer met onderlinge scheidsrechters. Flexibele avonden en tijden zijn bespreekbaar. Wat vragen wij van u. woonachtig in of rond Breda. Enige ervaring in het leiden van voetbalwedstrijden en regel kennis. Een positieve instelling.

Mocht u dit aanspreken en/of nog vragen hebben neem dan contact op met Pieter van der Pluijm:  Via de mail Ledenadministratie@zfbbreda.com of met telefoonnummer 06-43030630

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.