Zaalvoetbalseizoen zit erop voor Bristol dames na nederlaag

Het zaalvoetbalseizoen voor de Bristol dames zit erop. In de halve finale van de beker ging het hard onderuit in en tegen Den Haag. De Roosendaalse formatie miste drie ervaren krachten. Zonder dat als excuus aan de kaarten hielden de dames de kampioen tot aan de rust op een 0-0.  Het had zelfs op voorsprong kunnen komen in een 3-1 situatie, maar deze unieke kans werd slecht uitgespeeld.

De waarschuwing was in de rust duidelijk. Begin zeer geconcentreerd aan de tweede helft. Helaas was dit niet voor iedereen duidelijk. Den Haag kwam scherp uit de startblokken en binnen 30 seconde lag de voorsprong in de touwen. Daarna ging het vrij snel. Bij een achterstand van 2-0 werd het blok achterin gewisseld. Het werd snel duidelijk dat er geen potten gebroken zouden worden. Met een 5-0 nederlaag nam het afscheid van de bekercompetitie en miste het de finale.

Op vrijdag 18 mei spelen de dames voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen een oefenwedstrijd. Tegen het Antwerpse Ladies Hove zullen nieuwe speelster de kans krijgen om bij Bristol te komen spelen. Aanmelden kan via ons vereniging mail.

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.