Yildirim speelt nu lekker in de buurt

Ismaïl Yildirim sloot zich kort voor het verstrijken van de overschrijvingsperiode aan bij ASWH, nadat hij vanuit Turkije terug was gekeerd in de vertrouwde omgeving die Dordrecht voor hem is.

Na zijn Turkse avontuur bij Boluspor en Menemen Belediyespor was hij blij dat hij in Nederland weer aan de bak kon. ”In Turkije waren de selecties zo groot dat ik nauwelijks aan spelen toekwam. Alleen al voor mijn positie kwamen zes spelers in aanmerking. Echt ongelooflijk’’, bekende de in de Drechtstreek teruggekeerde aanvaller. ”Met ASWH is er in het verleden al meerdere malen contact geweest. Ik heb mijn huis, dat ik had aangehouden, in Dordrecht weer betrokken en heb bewust gekozen voor een club met uitstraling en ambitie. Tegen Spakenburg viel ik op de openingsdag in en moest ik spelen in een tweespitsensysteem. Mijn voorkeur gaat echter om te spelen hangend vanaf rechts’’, aldus de voormalig speler van het Dordtse Oranje Wit, Kozakken Boys en RKC Waalwijk.

Het profvoetbal heeft hij voorlopig uit zijn hoofd gezet. ”Ik heb het nu enorm naar m’n zin bij ASWH en heb van de club de kans gekregen om weer lekker in de buurt te kunnen spelen. Die kans koester ik, daar ben ik ASWH erg dankbaar voor.’’

©VoetbalJournaal

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Hakan Copur is klaar voor volgende stap bij MVV’27

Hakan Copur schuift deze zomer één stoeltje op naast de dug-out bij MVV’27. Het 43-jarige voetbaldier wordt van assistent...

Eerste seizoen bij Spui bevalt Niels de Zwarte uitstekend

SPUI – Voor Niels de Zwarte was er bij FC Axel niet of nauwelijks vooruitzicht op een basisplaats of...

Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.