Yildirim speelt nu lekker in de buurt

0
126

Ismaïl Yildirim sloot zich kort voor het verstrijken van de overschrijvingsperiode aan bij ASWH, nadat hij vanuit Turkije terug was gekeerd in de vertrouwde omgeving die Dordrecht voor hem is.

Na zijn Turkse avontuur bij Boluspor en Menemen Belediyespor was hij blij dat hij in Nederland weer aan de bak kon. ”In Turkije waren de selecties zo groot dat ik nauwelijks aan spelen toekwam. Alleen al voor mijn positie kwamen zes spelers in aanmerking. Echt ongelooflijk’’, bekende de in de Drechtstreek teruggekeerde aanvaller. ”Met ASWH is er in het verleden al meerdere malen contact geweest. Ik heb mijn huis, dat ik had aangehouden, in Dordrecht weer betrokken en heb bewust gekozen voor een club met uitstraling en ambitie. Tegen Spakenburg viel ik op de openingsdag in en moest ik spelen in een tweespitsensysteem. Mijn voorkeur gaat echter om te spelen hangend vanaf rechts’’, aldus de voormalig speler van het Dordtse Oranje Wit, Kozakken Boys en RKC Waalwijk.

Het profvoetbal heeft hij voorlopig uit zijn hoofd gezet. ”Ik heb het nu enorm naar m’n zin bij ASWH en heb van de club de kans gekregen om weer lekker in de buurt te kunnen spelen. Die kans koester ik, daar ben ik ASWH erg dankbaar voor.’’

©VoetbalJournaal