Winst voor VV Oosterhout in de metropool aan de Maas

0
144

Vooraf een zware strijd achteraf een makkie

Zondag 3 april de return tegen SV Charlois uit Rotterdam de thuiswedstrijd eindigde vorig jaar in 2-1 met een tumultueus slot. Vandaag werden de zenuwen in bedwang gehouden en verliep de wedstrijd op een paar vervelende overtredingen na, door frustratie, vlekkeloos. De scheidsrechter vandaag Ricardo Veldhoen floot een redelijke partij hij zag alle overtredingen en handelde hiernaar. Jammer dat hij conditioneel niet zo sterk was hierdoor werd hij regelmatig gefopt bij buitenspelsituaties van de snelle VV Oosterhout voorwaartsen.

StreetCars_voorjaar2021 (1)
De wedstrijd was al een kwartier onderweg toen Luciano Hall het eerste schot op doel van Yannick Millenaar loste. De wedstrijd kabbelde voort met meer balbezit voor SV Charlois zonder gevaarlijk te worden. In de 20ste minuut een kans voor Jeffrey Pols van SV Charlois maar de in uitstekende vorm verkerende Yannick was een te grote sta in de weg. In de 23ste minuut een counter van VV Oosterhout Houdayfa Benyidir geeft de bal goed door aan Diae Abjij en hij verschalkt Dennis van Rosendaal 0-1. In de 29ste minuut een doelpoging van Kazim Aydin recht in de handen van, van Rosendaal. In de 44ste minuut een hamstringblessure voor Kazim, hopelijk valt het mee sterkte in ieder geval Kazim. Wahid Abdoulaije verving Kazim uitstekend.

Dominos_voorjaar2021
De tweede helft had ook schriftelijk afgedaan kunnen worden alhoewel dan hadden we 7 terechte gele kaarten gemist 5 voor SV Charlois en 2 voor VV Oosterhout waarvan 1 onnodig in ‘the dieing seconds’ de bal half wegtrappen na een overtreding is zinloos. Oh ja SV Charlois kreeg nog 2 kansen de eerste een prooi voor Yannick en een schot hoog over. Al bij al terecht gewonnen en nu een derde plaats op de ranglijst. Volgende week zondag komt Slikkerveer op bezoek. De Ridderkerkers hebben, doordat zij twee wedstrijden achterlopen een druk programma. 10 april gaan we het zien. Aanvang 14.30 uur op sportpark ‘De Contreie’.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: SC Charlois – VV Oosterhout – VV Oosterhout