Wie schiet het hardst op goal?

Een snelheidsmeter achter het doel geplaatst meet precies met welke snelheid je op goal schiet. En iedereen deed daarmee extra zijn best om zo hard mogelijk uit te halen. Dit was één van de onderdelen van de clinic die de Jeugdafdeling van RWB organiseerde op zaterdag 28 november 2020. Dit deden ze samen met de spelers van de selectie van RWB-1 en RWB-2 en de selectietrainers Larry van Ommen en Alfons van der Pluijm.

HappyPoint_desinfectie
Smart goals was ook een populair onderdeel. Met de bal aan de voet dribbel je van het ene naar het andere poortje, waarbij de kleur steeds op het laatste moment aangeeft welk poortje aan de beurt is. Uiteindelijk gaat het er om wie door de meeste poortjes kan dribbelen. De Jeugdcommissie en de Technische commissie hadden alles uit de kast gehaald om een speciale clinic in elkaar te draaien. Naast de twee genoemde onderdelen werden de spelers getest op coordinatievermogen, techniek, uithoudingsvermogen, afwerken op goal en ontbrak ook een partijvorm natuurlijk niet.De kinderen van RWB die ondanks de coronamaatregelen gelukkig nog steeds lekker buiten mogen sporten genoten dan ook van deze ochtend. Als eerste waren om 9.00 uur de teams JO10, 11 en 12 aan de beurt, en om 10.45 was het veld in gereedheid gebracht om de kanjers en de teams JO8 en JO 9 te ontvangen. Als laatste groep mochten om 12.30 uur de teams JO13, MO13 en JO14 hun voetbalkwaliteiten laten zien.

Tussendoor was er wat te drinken voor iedereen en ging elke deelnemer met een zakje snoep en pepernoten tevreden naar huis. Speciaal deze week was de aanwezigheid van de spelers van de selectie van RWB-1 en 2. Dat zijn toch de voetballers waar tegenop gekeken wordt en daarmee hun grote voorbeelden. Als bij de jeugd weer iets meer de ambitie is aangewakkerd om het maximale uit hun voetbalcarriere te halen en te proberen later ook in de selectie te van RWB voetballen dan is de door RWB georganiseerde clinic meer dan de moeite waard.

Klik hier voor meer informatie over RWB
Klik hier voor meer artikelen over RWB

 

 

 

 

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.