Weer volop doelpunten bij thuiswedstrijd RWB

0
259

De laatste thuiswedstrijd van RWB zou het moeten gebeuren, weer een keer de volle winst pakken. Op voorhand wist RWB dat het een hele klus zou worden want RFC staat niet voor niets op de tweede plaats in de 4e klasse D. RFC startte prima aan de wedstrijd en kwam na 6 minuten spelen reeds op een 0-1 voorsprong. Een domper voor de goede bedoelingen van RWB maar het liet gelukkig de moed niet zakken en vocht zich terug in de wedstrijd. Sterker nog, door goals van Owen Kogels en Bram van Iersel stond RWB bij rust met 2-1 voor.

Precies andersom als bij de eerste helft startte RWB nu goed aan de tweede helft en kwam door Owen Kogels op een 3-1 voorsprong, voor Owen Kogels de tweede van de wedstrijd waardoor hij na de wedstrijd tot Man of the Match werd. Voor Owen jammer dat het geen punten opleverde want RFC kwam al vrij snel langszij en in de slotfase scoorde RFC de 3-4 waardoor RWB met lege handen achter bleef.

Volgende week, zaterdag 10 december, staat de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. De volgende wedstrijd, na de winterstop, is dan op 4 februari 2023 thuis tegen SSC’55. Voor de laatste competitiewedstrijd van 2022 gaat RWB uit naar middenmoter Dubbeldam uit Dordrecht.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB voor meer informatie over de club.