Warm welkom terug voor Noud Eggly

0
487

Na de terugkeer van oud jeugdspeler Jules Molenschot wordt de selectie volgend seizoen versterkt met nog een speler die oorspronkelijk afkomstig is uit onze jeugdafdeling.

NAC Breda O-19 speler Noud Eggly heeft net als nieuwkomer Jules Molenschot ervoor gekozen om zich meer op zijn studie te gaan richten en daarom naar Baronie terug te keren. Die keus is overigens mede ingegeven door langdurig blessureleed, waarvan hij nog steeds herstellend is en vooral ook de goede herinneringen die hij aan Baronie bewaarde. Noud begon zijn voetballoopbaan trouwens bij UVV’40 in Ulvenhout, waarna hij van zijn zevende tot tiende jaar voor de Baronnen uitkwam. In 2010 werd zijn talent ook door NAC erkend en maakte hij de overstap naar onze Bredase grote broer.

Dat zijn talent echter onmiskenbaar is blijkt ook wel uit zijn toenmalige selectie voor het Nederlands elftal O-14. Baronie is dan ook heel blij met zijn terugkeer. Noud kan zowel links achterin als in het midden prima uit de voeten en vindt zich met zijn winnaarsmentaliteit een echte teamspeler. Net als Jules Molenschot stort hij zich straks op een studie Vastgoed en Makelaardij in Rotterdam. Wij wensen hem daarbij veel succes alsmede sterkte bij zijn herstel.