Wahiba Didi gaat haar 8e seizoen in

0
199

Voor het nieuwe seizoen zullen er zes nieuwe gezichten verschijnen in de selectie van Bristol Team. De Roosendaalse vereniging had vorig seizoen een valse start, en zijn op de valreep in de 1e divisie gebleven. De technische staf heeft er voor gezorgd dat de selectie een behoorlijk injectie krijgt. De technische staf ziet één speler vrijwillig vertrekken en dat is Adnane Samra. Deze speler gaat aan de slag bij een nieuw team: zvv Kroeven.

Soufian Allach komt over van Be`79 waar hij jarenlang een dragende speler was. De ervaren speler denkt met Bristol aan een nieuw hoofdstuk te kunnen beginnen.

Soufine Tanouti komt over van TPP. Nadat Tanouti van de plannen hoorde van de Roosendalers was hij enthousiast geworden om te komen spelen.

Zakarie Boussihmed is een zeer talentvolle speler die overkomt van FCK de Hommel. De speler werd in 2018 aangetrokken door de ploeg uit Den Bosch. Maar verhuisd na een seizoen naar Roosendaal

Rachid Achahbad komt over van BOZ Haisch. De speler speelde op een hoog niveau gespeeld en wilde het eigenlijk rustig aan gaan doen. Maar deze kans kon hij niet laten schieten maar kon de juist balans niet vinden

Achraf el Bousksaki komt over van Groene Ster Vlissingen.. De speler uit Bergen op Zoom zag na zijn herstel de kans om dichter bij huis te gaan spelen. De doelstelling die Bristol voor ogen heeft spraken de speler aan om over te komen.

Verder zijn er nog onderhandelingen met keeper Alex Walravens. De reserve keeper uit Eindhoven moet er nog uitkomen met zijn oude ploeg

De selectie word gecompleteerd met: Hakan Aksoy, Buyamin Karahan, Achraf Choutier, Damiano Vaudo, Tim v Noord, Yazid Shril, Rick de Jong en Toma Sivanathan.

Bij de dames blijft de selectie zo goed als intact. Bij de hoofdklasser zijn twee nieuwe speelster toegevoegd namelijk Kyara Hopstaken en Rivke Draaijer. Laatst genoemde heeft tot afgelopen seizoen gespeeld bij de belofte van PEC Zwolle. I.v.m. met haar opleiding gaat ze nu verder in de zaal. Soraya Oppier vertrekt hoogstwaarschijnlijk voor haar studie naar Spanje. Corina Luijks is nog in onderhandeling met een club uit Italië en Spanje.

De selectie van vr bestaat dus uit: Jade Massing, Wahiba Didi, Ashley de Bie, Naomi Pesman, Sharon van den Eeden, Anisha Karahan, Fleur de Kinderen, Griffth Vaisairre, Kyara Hopstaken en Rivke Draaijer.