VV Oosterhout wint simpel van VCW

0
332
vv-oosterhout
Zondagmiddag 3 september ook VV Oosterhout is om en heeft voortaan als aanvangstijd 14.00 uur. Vandaag de eerste van 3 bekerwedstrijden tegen VCW uit Wagenberg. VCW komt uit in de 5e klasse en VV Oosterhout in de 3e klasse op voorhand zou dit een gemakkelijke pot voor VV Oosterhout moeten worden.
Niets was echter minder waar VCW kwam zelfs op voorsprong Timo van Haperen zag VV Oosterhout goalie Beau Eversdijk te ver voor zijn doel staan en hij lepelde in de 7e minuut de bal vanaf 30 meter keurig in het vijandelijke doel 0-1. Even daarvoor was Wesley Stadhouders geblesseerd vervangen door Joël de Vos die weer in goeden doen lijkt te komen. Het doelpunt was wel de wake-up call voor VV Oosterhout om de messen te slijpen en wat fanatieker te gaan spelen. VCW kwam er minder aan te pas en het was Omar Al Zoubi die in de 11e minuut vanaf links de bal in de rechterbovenhoek achter Giovanni Marijnissen liet verdwijnen 1-1. Nauwelijks 2 minuten later was het Emiel van Pelt die achter de vijandelijke linies opdook maar jammer genoeg voor hem de bal in de handen van Marijnissen kopte. Het duurde tot de 40e minuut voordat Omar zijn tweede van de middag aan liet tekenen in een scrimmage voor het doel van Marijnissen was hij spekkoper en liet hij de 2-1 oplichten.
Meteen na het fluitsignaal voor de tweede helft van Mitchel Schellekens, die een prima partij floot, was het weer Omar die de 3-1 scoorde. VCW was niet meer bij machte om gevaar te stichten op de helft van VV Oosterhout en Beau werd eigenlijk niet meer op de proef gesteld. In de 52e minuut scoorde Omar zijn 4de van de wedstrijd en was de strijd gestreden. VCW kon niet meer en VV Oosterhout nam gas terug. Volgende week op sportpark ‘De Contreie’ de uit- thuiswedstrijd tegen HZ’70 uit Hoge Zwaluwe zij spelen in Oosterhout omdat de velden daar pas weer in oktober bespeeld mogen worden.