VV Oosterhout verliest van Be Ready en ligt uit bekertoernooi

0
305
394647752_796004145866009_8806527316071049999_n
Gistermiddag vond de bekerwedstrijd tussen VV Oosterhout tegen Be Ready uit Hank plaats. Vanaf het eerste fluitsignaal lieten de bezoekers uit Hank merken dat VV Oosterhout geen gemakkelijke middag te wachten zou staan.
De ploeg uit Hank speelde onbevangen en met elan. VV Oosterhout verloor de laatste 2 wedstrijden en liet zien zoekende te zijn naar de juiste manier om Be Ready te bestrijden. Na 105 minuten voetbal was de stand 2-2. De penaltyreeks was voor Be Ready en Oosterhout werd met 3-4 uit de beker geknikkerd.
Het begin van de eerste helft was voor Be Ready en al in de 4de minuut had de stand 0-1 kunnen zijn. Van Eerd kreeg echter zijn voet niet tegen de bal. In de 16de en 18de minuut 2 kansen op rij voor VV Oosterhout. Eerst een goede inzet van Diae zijn schot werd gekeerd Swanen. Dezelfde Swanen keerde even later ook de inzet van Danny.
In de tweede helft begon VV Oosterhout beter te spelen. In de 56ste minuut werd Danny Hoefnagels onreglementair ten val gebracht in de 16 meter van Be Ready. De assistent van Be Ready maakte echter bezwaar en Zuykerbuyk nam dit over en gaf vrije trap op de rand 16 meter. Wel een rode kaart voor Le Rutte van Be Ready. In de 67ste minuut was het wel raak voor Danny en schoot hij VV Oosterhout op voorsprong. In de 80ste minuut een overtreding op een Hankenaar en de penalty werd onberispelijk ingeschoten 1-1. In de 97ste minuut een blunder Van Swanen. Een afstandsschot van Kazim frommelde de keeper van Be Ready in zijn eigen doel 2-1. In de allerlaatste seconde van de 105 minuten speeltijd toch nog de 2-2 voor Be Ready. In de penaltyreeks was de ploeg uit Hank te sterk voor VV Oosterhout en bekert Be Ready terecht verder.
Voor VV Oosterhout zaak om zich te herpakken en volgende week in Tilburg te laten zien om met meer venijn met niets meer genoegen te nemen dan de winst.
Klik op VV Oosterhout voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Oosterhout voor meer informatie over de club.