VV Oosterhout speelt gelijk tegen Dubbeldam

0
149

De wind deed het goed vandaag

Na de afgelasting vorige week tegen SC Gastel, vanwege covid-19. Vandaag de thuiswedstrijd tegen Dubbeldam uit Dordrecht op het programma. De wedstrijd stond onder leiding van Hagenaar Krishna Badal die iets te flegmatiek floot en daardoor op het eind van de wedstrijd de controle volledig kwijt was. Zo zou een uiterst sportieve wedstrijd nog op een deceptie uit kunnen lopen, gelukkig was dit niet het geval.

StreetCars_voorjaar2021 (1)Dubbeldam begon gedreven aan de wedstrijd en kreeg al snel een paar hoekschoppen te nemen, toch was het VV Oosterhout dat met Wahid Abdoulaije in de 13de minuut de grootste kans kreeg. Vrij voor Davey van Pelt schoot hij echter hoog over. In de 23ste minuut was het Dubbeldam dat uit de 4de hoekschop de 0-1 liet aantekenen. In deze fase van de wedstrijd een verdiende voorsprong. VV Oosterhout hanteerde teveel de lange bal die gedragen door de straffe wind op het sportpark maar zelden bij een medespeler aankwam. In de 35ste minuut een vermeende handsbal van een Dubbeldammer maar de scheids reageerde niet, in dit geval geen garantie dat het geen strafschop was.

Dominos_voorjaar2021
Bij de start van de tweede helft bleven Ian Van Strien, Emiel van Pelt en Houdayfa Benyidir in de kleedkamer achter, zij werden vervangen door Sandro Ariza, Mitchell de Rooij en Sofyan Asrih. Met deze drie en de wind tegen kwam VV Oosterhout de tweede helft meer aan voetballen toe. In de 47ste minuut resulteerde dit in een doelpunt van Sofyan die zijn ploeg op gelijk hoogte schoot. VV Oosterhout was gevaarlijker geworden dan Dubbeldam met in de 71ste minuut nog een grote kans voor Sofyan zijn schot ging echter via de deklat over. Op precies de 90ste minuut floot Badal af en was een gelijkspel. Achteraf terecht, een feit. Volgende week zondag de uitwedstrijd naad Be Ready in Hank sportpark de Schiethoek, Kurenpolderweg 15, 4243 LA Hank aanvang wedstrijd 14.30 uur.

Foto’s van deze wedstrijd vind je hier: VV Oosterhout – Dubbeldam – VV Oosterhout