Vrouwen die voetballen leuk vinden kunnen bij R.W.B. komen proeftrainen

De vrouwen van RWB Zaterdag zijn niet alleen actief met het op peil houden van de eigen conditie. Ook als er gevraagd wordt om als vrijwilliger RWB te ondersteunen zijn ze niet te beroerd hun handen uit de mouwen te steken.

HappyPoint_desinfectie
Zo is Kristel Mans van RWB VR1 Zaterdag actief bij de opzet van de samenwerking bij de meisjes van RWB, DESK en NEO’25 en waren er een aantal meiden actief bij de clinic die georganiseerd werd als Kick Off van deze samenwerking. In mei en juni blijven de vrouwen van RWB op de donderdagavonden trainen op Sportpark De Gaard om op die manier de conditie op peil te houden. Trainingen van de vrouwen zijn op de donderdagen van 18.30 tot 20.00 uur.

Buiten sporten is niet alleen gezond, het heeft ook nog veel meer positieve effecten op de mentale gezondheid. Hierdoor wordt je gelukkiger, heb je minder last van stress leidt dit tot een ontspannen gevoel. Voetballen is ook nog verweg de goedkoopste teamsport en zitten er veel voordelen aan het beoefenen van een teamsport. Uiteraard ook verplichtingen maar dat is wel een motivatie om jezelf te blijven motiveren en lekker te gaan sporten.


Wil jij ook deel uitmaken van een team en vindt je voetballen leuk, kom dan een paar keer meetrainen. Proeftrainingen zijn gratis en wil je daarna lid worden dan kan dit altijd nog vanaf het begin van het nieuwe seizoen 2021-2022.

Voor informatie en aanmelden kun je terecht bij Nicky Ligtvoet (06) 34 16 63 01.

Foto: RWB

Meer artikelen lezen over RWB? Klik hier
Klik hier voor meer informatie over RWB.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Umut Takac: van speler naar trainer bij Alblasserdam

  Umut Takac (net 34 jaar oud) heeft na zestien jaar als voetballer in selectieteams de stap naar het trainerschap...

In gesprek met Joey van der ploeg van Zeelandia Middelburg

Vandaag praten we met Joey van der ploeg van Zeelandia Middelburg. We hebben het over zijn doelen, huidige team...

Ilyas Oulad-Ali doet stapje terug bij sv Heinenoord

Ilyas Oulad-Ali heeft een mooi carrière gehad op hoog amateurniveau, maar doet een stapje terug bij sv Heinenoord. De...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.