Voorbeschouwing: v.v. Brakel – v.v. Kerkwijk

Zaterdag staat in de regio Bommelerwaard v.v. Brakel – v.v. Kerkwijk op het programma. De wedstrijd in de vierde klasse D begint om 15.00 op Sportpark ’t Veer. Brakel won afgelopen weekend met 2-1, en de wedstrijd van Kerkwijk werd afgelast vanwege het overlijden van een jeugdspeler van de tegenstander SVS’65.

Brakel is na twee wedstrijden terug te vinden op de zesde plek, met drie punten uit twee wedstrijden. Kerkwijk staat op de vierde plek met eveneens 3 punten, maar hebben zoals eerder aangegeven een wedstrijd minder gespeeld.

Brakel won vorig weekend met 2-1 van v.v. Zuilichem. In een vermakelijke derby won de ploeg van Hans de Jong. Voor hem was dit ook de eerste overwinning en de derby. Makkelijk was het niet maar over het algemeen vond de trainer het welverdiend. Brakel probeerde te voetballen, en natuurlijk heeft Zuilichem ook zijn kansen gekregen, maar de keeper van Brakel hield ze op de been.

De eerste competitiewedstrijd van Kerkwijk werd met 1-5 gewonnen bij RKVSC. De ploeg zit vol energie en kijkt uit om weer te spelen na de afgelaste wedstrijd van afgelopen weekend. Om 15.00 trappen v.v. Brakel en v.v. Kerkwijk af, en het beloofd een mooie wedstrijd te worden.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Hakan Copur is klaar voor volgende stap bij MVV’27

Hakan Copur schuift deze zomer één stoeltje op naast de dug-out bij MVV’27. Het 43-jarige voetbaldier wordt van assistent...

Eerste seizoen bij Spui bevalt Niels de Zwarte uitstekend

SPUI – Voor Niels de Zwarte was er bij FC Axel niet of nauwelijks vooruitzicht op een basisplaats of...

Monaim Elbousaksaki maakt de overstap van vv Vrederust naar MOC’17 J019-1

Vandaag gaan we in gesprek met Monaim Elbousaksaki, een ervaren trainer die onlangs de overstap heeft gemaakt van v.v....

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.