Voorbeschouwing: v.v. Brakel – v.v. Kerkwijk

Zaterdag staat in de regio Bommelerwaard v.v. Brakel – v.v. Kerkwijk op het programma. De wedstrijd in de vierde klasse D begint om 15.00 op Sportpark ’t Veer. Brakel won afgelopen weekend met 2-1, en de wedstrijd van Kerkwijk werd afgelast vanwege het overlijden van een jeugdspeler van de tegenstander SVS’65.

Brakel is na twee wedstrijden terug te vinden op de zesde plek, met drie punten uit twee wedstrijden. Kerkwijk staat op de vierde plek met eveneens 3 punten, maar hebben zoals eerder aangegeven een wedstrijd minder gespeeld.

Brakel won vorig weekend met 2-1 van v.v. Zuilichem. In een vermakelijke derby won de ploeg van Hans de Jong. Voor hem was dit ook de eerste overwinning en de derby. Makkelijk was het niet maar over het algemeen vond de trainer het welverdiend. Brakel probeerde te voetballen, en natuurlijk heeft Zuilichem ook zijn kansen gekregen, maar de keeper van Brakel hield ze op de been.

De eerste competitiewedstrijd van Kerkwijk werd met 1-5 gewonnen bij RKVSC. De ploeg zit vol energie en kijkt uit om weer te spelen na de afgelaste wedstrijd van afgelopen weekend. Om 15.00 trappen v.v. Brakel en v.v. Kerkwijk af, en het beloofd een mooie wedstrijd te worden.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

RKVV Roosendaal MO15-1 gaat voor het hoogste haalbare!

Vandaag spreken we met Michel Gremmen; trainer/leider RKVV Roosendaal Meiden onder 15-1. Dit gezellige damesteam is door jaren heen...

Eliza Umans: van speelster naar trainster bij VVOG

Eliza Umans stopte op 21-jarige leeftijd met voetballen bij VVOG. “Ik raakte het plezier kwijt”, vertelt Umans. De oud-speelster...

Cluzona Dames 1 kent elkaar door en door!

Cluzona Dames is 1 is een gezellig en jong team dat graag presteert in de eerste, tweede maar ook...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.