Voorbeschouwing Rijnvogels ontvangen Jodan Boys

Na een week geen competitievoetbal komen de Rijnvogels aanstaande zaterdag weer in de wei. Gaan de mannen van trainer Jimmy Simons voort op de goede weg die zij een aantal weken geleden insloegen? Er werden vier overwinningen op rij geboekt en daardoor bezet de ploeg nu een mooie derde plaats. Het is de eerste wedstrijd in de tweede periode. Een zege zal een eerste stap in de goede richting zijn om mee te gaan strijden voor de tussentijdse prijs. 

Om de eerste punten hiervoor te vergaren zal er van Jodan Boys gewonnen moeten worden. Het team uit de kaasstad presteert tot op heden ondermaats voor haar doen. Vorig jaar was de balans tussen de beide opponenten in evenwicht. Op sportpark Oosterwei in Gouda werd een 2-1 zege geboekt. Doch op eigen terrein lieten de vogels zich met een 3-2 nederlaag de Goudse kaas van het brood eten. Ondanks de stand op de ranglijst waarin de Gouwenaren zich in de gevarenzone bevinden mag de ploeg niet onderschat worden. De thuisclub is derhalve gewaarschuwd.

http://bluerobin.nl/

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SV Baarn fabriek blijft maar groeien

De grootste voetbalvereniging uit Baarn is groen en wit van kleur. Dat is mede te danken aan het feit...

Beesd en Rhelico op weg naar eenwording

VV Beesd en Rhelico sturen aan op een fusie. Eind november ondertekenden de besturen van de verenigingen de intentieovereenkomst...

Vlijmense Boys JO19 is een echte vriendengroep onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen

Onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen speelt de JO19 in de tweede klasse. Het team...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.