Voorbeschouwing Districtsbeker: Bavel – Baronie

0
135

Vanavond spelen Bavel en Baronie hun bekerduel om de KNVB Districtsbeker. Het duel stond eigenlijk gepland voor zondag 11 november. De KNVB besloot echter dat Bavel zondag het duel tegen TSC moest inhalen.

Twee seizoenen geleden stond het duel ook al op het programma voor de beker. Bavel wist toen in een enerverend duel te winnen. Beide ploegen gaan er alles aan doen om er weer zo’n duel van te maken. Het belooft dus erg interessant te worden.

Bavel
Bavel gaf in de laatste vijf minuten van de wedstrijd tegen TSC van afgelopen zondag een 0-2 voorsprong weg. De invaller Blokdijk, die de twee doelpunten voor TSC op zich nam scoorde twee identieke goals. Voor de twee goals van TSC leek het een makkelijke overwinning te worden voor Bavel. De ploeg speelde goed en kreeg ook veel ruimte van TSC. Bavel gaf amper iets weg, maar door de hoge ballen in de slotfase verloor de ploeg. Overigens mocht TSC niet klagen over de blessuretijd, want die duurde maar liefst negen minuten.

Baronie
Baronie won vorige week met 0-2 van Vlissingen. De ploeg heeft beschikking over een aanval die altijd wel scoort en een verdediging die amper iets weggeeft. Dan ben je dus moeilijk te verslaan, en dat bleek. Ondanks dat de thuisploeg sterk begon, moest de ploeg na de beginfase achteruit. Het resulteerde dan ook in een goal voor rust, na een mooie dieptebal werd het 0-1. Na rust kwam Vlissingen goed uit de kleedkamer en moest Baronie achteruit, maar ze hielden stand. Vlak voor het eind van de wedstrijd werd het 0-2. De bal werd in een keer goed aangenomen, en binnengeschoten. Een verdiende overwinning voor Baronie.

De wedstrijd begint vanavond om 20.00 uur op Sportpark De Roosberg in Bavel.