Voorbeschouwen met Ruben Maas van RKSV Cluzona

0
188

We gaan voorbeschouwen op VOABRKSV Cluzona. We doen dit vandaag met Ruben Maas (25), aanvaller van RKSV Cluzona. Ruben is als klein kind begonnen in de kabouters van Cluzona. Vanaf de E-pupillen is die bij RBC gaan spelen. Tussendoor heeft hij ook nog één jaar bij RSC Alliance gespeeld in de C-junioren. Op zijn 17e heeft Ruben zijn debuut gemaakt voor het eerste van Cluzona onder trainer Mark Klippel.

banner_koningsport_small_VJ

We kijken eerst even terug naar de vorige wedstrijd van deze zondag tweedeklasser. Afgelopen zondag werd er namelijk met maar liefst 6-2 gewonnen van FC Tilburg. “Vorige wedstrijd was een rommelige eerste helft waar we twee keer terecht op voorsprong komen, maar het te gemakkelijk weggeven. Tweede helft haal je een beter niveau en zie je dat je die pot uiteindelijk vrij gemakkelijk wint.” Tom Blomaard, met wie we vorige week nog hebben voorbeschouwd, was volgens Ruben de ‘man of the match’. “Echt aanspeelpunt voor het team, zorgde ervoor dat we een penalty kregen en had zelf ook wel een goaltje verdiend met z’n harde werk voor het elftal.”

Aanstaande zondag speelt Cluzona een uitwedstijd bij VOAB. Maas voorspelt een 1-3 overwinning. “Word een lastige wedstrijd voor ons. We spelen tegen een goede tegenstander met veel voetballende kwaliteiten. Als wij ons eigen niveau halen in balbezit dan kunnen we iedere tegenstander verslaan.  Ik verwacht ook dat wij het niveau gaan halen en uiteindelijk winnen.” VOAB staat net zoals Cluzona op 5 punten na drie wedstrijden, het zal er dus om gaan spannen.

We vroegen wat Ruben persoonlijk wilt bereiken dit seizoen. “Laten we eerst maar is hopen dat we het seizoen op een normale manier kunnen afronden en ook gewoon weer met supporters en al de kantine in mogen. Want de kantine zit ik ook graag. Ik hoop weer net als de afgelopen jaren veel goals te maken en daarmee belangrijk te zijn voor het team, en hopelijk resulteert dat op een prijs met de club.” Voor het einde van de competitie verwacht Ruben te eindigen in de bovenste plekken. “Als wij ons niveau halen in de wedstrijden, kan elk team moeilijk van ons winnen. Daarom denk ik dat wij zeker weer mee doen.”

Klik hier voor meer artikelen over RKSV Cluzona
Klik hier voor meer informatie over RKSV Cluzona