0
115

Afgelopen week heeft de voetbalschool Football2Enjoy deelgenomen aan de Sofia Cup 2019. Het team van Dustley Mulder bestond hoofdzakelijk uit spelers van Boeimeer en werd aangevuld door spelers van JEKA en ‘t Zandt.

Football2Enjoy nam deel aan de leeftijdscategorie 2007 en speelde tegen gerenommeerde (prof)clubs uit Bulgarije.
Vanaf donderdag t/m zaterdag werden de 3 poulewedstrijden gespeeld. Omdat Football2Enjoy de 2e plek in de poule wist te behalen, mocht men door naar de halve finale. De tegenstander was hierin een letterlijk en figuurlijk een maatje te groot waarna we zondag de wedstrijd om de bronzen medaille mochten spelen. Deze wedstrijd werd zwaarbevochten met 1-0 gewonnen. Hiermee was de 3e plaats een feit. Een knappe prestatie voor dit team wat nog relatief korte met elkaar samen speelt.

Een extra beloning was er voor een van de verdedigers van Boeimeer. Die wist de titel van beste verdediger van het toernooi binnen te slepen.

Al met al een geslaagde reis en dito toernooi voor spelers, begeleiding en meegereisde ouders/supporters.