Nieuwenhoorn morst punten in Goes

0
154

De thuisclub schoot uit de startblokken en was gemotiveerd om Nieuwenhoorn een moeilijke middag te bezorgen.

En zo gebeurde dat ook. Een mooie vrije trap van een SSV speler belande in de bovenhoek, onbereikbaar voor Wouter Bloothoofd. 1-0 voor SSV. Nieuwenhoorn speelde in een matig tempo. Een onoplettendheid achterin zorgde ervoor dat Nieuwenhoorn zomaar op 2-0 achterstand kwam. In de laatste fase van de 1e helft dan toch een Nieuwenhoorn dat begon aan te dringen en het tempo omhoog bracht. Meer energie. Dit resulteerde vlak voor rust in de 2-1 van Dimitri Gomes.

In de 2e helft bleef Nieuwenhoorn het proberen. Er waren kansjes. Halverwege de 2e helft uit een hoekschop de 2-2 door Jeffrey Burger. Hierna waren er over en weer nog aanvallen waarbij Nieuwenhoorn slordig omging met de kansjes. Met wat meer overzicht hadden er vrijstaande mensen kunnen worden bereikt die een grotere scoringskans hadden. Het mocht niet baten. 2-2 einduitslag. Maar niet getreurd, de concurrentie verloor ook punten mede dankzij Hellevoetsluis (winst op Serooskerke). Nieuwenhoorn ligt nog immer op koers om het kampioenschap te behalen.

Meer informatie over VV Nieuwenhoorn vindt u hier.
Of lees hier het vorige artikel over VV Nieuwenhoorn.