Bas-van-Stokkum-VV-sliedrecht

In deze periode wordt noodgedwongen niet gevoetbald of getraind. Het leek VV Sliedrecht leuk om in deze periode een aantal korte interviews met voetballers en vrijwilligers te publiceren. De aftrap is gedaan door Mathijs Donatz. Het is nu aan Bas van Stokkom die het stokje doorgeeft voor het volgende interview.
Happy-point

Wie is Bas van Stokkom?

Bas van Stokkom – 29 jaar.
Samenwonend met mijn vriendin Marly in Made.

Foto: Patrick Leeflang

Wat doe je normaal in het dagelijks leven en wat heeft de huidige situatie rondom het Coronavirus hier voor invloed op? Werk? Thuis? Bijzonderheden?

Ik ben werkzaam bij Evoke in Breda. Evoke is een detacheringsbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van technici en ik richt mij daarbij op de Supply Chain & Logistiek. De situatie rondom het coronavirus heeft uiteraard veel invloed op het leven in de wereld. Voor mij betekent dit dat ik thuis aan het werk ben en dmv beeldbellen/bellen in contact sta met mijn collega’s en klanten. Dat gaat prima moet ik zeggen. Veiligheid voorop dus ik ben zoveel mogelijk thuis.

Het voetbalseizoen is abrupt tot een einde gekomen. Hoe ga je je voorbereiden op het nieuwe seizoen?

Laten we voorop stellen dat dit de beste keuze is geweest om het seizoen ten einde te laten komen. Voor mij persoonlijk was het hierdoor wel een heel kort seizoen geworden, aangezien ik in januari pas wedstrijdfit was na mijn blessure. Momenteel probeer ik fit te blijven door 3x per week te sporten. Ik doe dan crossfit oefeningen bij een vriend in de tuin of ga intervallen/hardlopen. Hopelijk kunnen we in augustus weer op het veld staan en voor het hoogst haalbare gaan in de competitie en beker.

Welke tips en adviezen heb je voor je medevoetballers?

Allereerst blijf gezond en houdt je aan de maatregelen die genomen zijn. Geniet van deze vrije periode thuis en zorg dat je je fitheid een beetje in de gaten houdt door regelmatig wat te doen.

Aan wie wil je het stokje doorgeven voor een volgend interview?

Zoals Mathijs aangaf hebben we een carpoolgroepje vanuit het mooie Brabant.

Daarom geef ik het stokje over aan de CEO van Kraan en Baan Techniek – Niels Nieuwesteeg!

Groeten, Bas

Bron

Klik hier voor meer informatie over VV Sliedrecht.
Klik hier voor een ander artikel.