Robben-538

538-dj Frank Dane belde in De 538 Ochtendshow met Arjen Robben. De profvoetballer gaat weer terug naar zijn oude liefde FC Groningen en vertelde onder andere hoe hij tot dit besluit kwam, of hij bij Oranje gaat spelen en of hij aanvoerder van de club wordt.

Happy-pointArjen Robben: “We zijn weer terug naar huis en gaan de voetbalschoenen weer aantrekken.”

Sidekick Jelte van der Goot: “De shirts en de seizoenskaarten gaan door het dak, is het geen behoorlijke last op je schouders ineens?”

Arjen Robben: “Zo zie ik het niet. Ik probeer er heel ontspannen in te gaan staan. Dit is een stukje clubliefde en ik ga mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk op het veld te staan en zoveel mogelijk wedstrijden te spelen.”

Sidekick Hannelore Zwitserlood: “Er zijn mensen die zich afvragen: ben je nu weer beschikbaar voor Oranje?”

Arjen Robben: “Dat is nog even een brug te ver. Ik wil me eerst focussen op fit worden en stap voor stap dingen aanpakken. Dan zien we wel wat de toekomst brengt.”

Sidekick Jelmer Gussinklo: “Hans Kraay jr. onthulde dat jij de nieuwe aanvoerder wordt, klopt dat?”

Arjen Robben: “Nou nee, dat weet ik nog niet. Zo ver zijn we nog helemaal niet. Dat gaat de trainer straks bepalen, dus zien we nog allemaal wel.”

Frank Dane: “Ik vond het zo mooi dat je gisteren in de persconferentie zei dat de aannemer nog twee maanden nodig heeft voor het huis.”

Arjen Robben: “Ja, beetje druk op de ketel zetten haha!”

Bekijk en beluister hier het hele gesprek: https://vod.538.nl/510096453098/20200629_DOS_ARJENROBBEN.mp4

Foto: ANP

Klik hier voor meer informatie over Radio 538.

Voor een ander artikel over Radio 538, klik hier.