SSS-Vrouwen

Zowel bij SSS VR1 als bij SSS VR2 zullen er in het nieuwe seizoen (2020-2021) nieuwe trainers voor de groepen staan. Rob Ouwens zal de rol van hoofdtrainer bij SSS VR1 vervullen. Bij SSS VR2 is Ferrie van Heusden aangetrokken om samen met Sander Veldhoen het nieuwe duo te vormen.


SSS VR1
Onze excuses voor de eerdere foutieve uitlatingen omtrent het vertrek van Jamel Rikkers.

In verband met het stil komen te liggen van de competitie door de Coronacrises hebben partijen reeds enkele weken terug in goed onderling overleg besloten hun samenwerking te beëindigen. Beide partijen danken elkaar voor de geleverde inspanningen gedurende het seizoen.

Verenigingscoördinator en oud-trainer SSS 2, Rob Ouwens, stapt in om de functie van hoofdtrainer te vervullen. Ook volgend seizoen zal Rob Ouwens nog voor de groep staan om zo voor continuïteit te zorgen. Rob Ouwens was onder andere hoofdtrainer bij de heren van VVOR, Piershil en SSS 2.

Verder zal de technische staf van SSS VR1 hetzelfde blijven in de nieuwe seizoen. Shamila Hamers blijft als assistent-trainer en teammanager. Dennis Dam blijft als keeperstrainer en assistent-trainer. Steven van Eijk blijft als verzorger.

SSS VR2
Bij SSS VR2 werd in februari al duidelijk dat Jan Nuts na ruim twintig jaar vrouwenvoetbal stopt als trainer. Jan Nuts is momenteel druk bezig in de technische commissie met het zoeken naar versterkingen voor de SSS vrouwen. De technische commissie wist vervolgens Ferrie van Heusden aan te stellen als de nieuwe trainer van SSS VR2. Na een jaar sabbatical zal hij samen met Sander Veldhoen, die opnieuw zijn contract verlengt met een seizoen, het nieuwe technische duo gaan vormen. Ferrie was onder andere trainer bij AGE meisjes en dames.

Klik hier voor meer informatie over SSS Klaaswaal.

Voor een ander artikel over SSS Klaaswaal, klik hier.