De damestak van SSS krijgt voor het nieuwe seizoen een viertal eerste versterkingen. Hoewel de huidige selecties van SSS VR1 en VR2 redelijk in tact blijven, komen er een aantal meiden over om de selecties te versterken.

Versterkingen:
De selecties van SSS VR1 en VR2 krijgen een viertal versterkingen voor het nieuwe seizoen. Rhiannon van Kan komt over van Sparta Rotterdam AV, Sanne Kamper komt over van AGE-GGK, Romy Tombroek komt over RVVH en Yasemin Sucu komt over van Slikkerveer-jeugd.

Sanne Kamper:
“Ik ben Sanne Kamper, ga liefst bij de naam Kamper. Ik heb sinds mijn 5e bij de club AVS gespeeld, nu bekend als AGE-GGK. Hier heb ik altijd met plezier gevoetbald, maar vorig jaar heb ik het besluit genomen om te stoppen. Ik heb nu een jaar lang geen voetbal gehad en mis het enorm.
Mijn voormalige teamgenoot speelt bij de Dames 2 van SSS. Doordat ik het voetbal enorm miste, heb ik besloten om toch maar weer te gaan voetballen. Gezien ik mezelf wel wilde blijven ontwikkelen in mijn voetbalkunsten en dit niet zag gebeuren bij mijn oude club, heb ik ervoor gekozen om mij ook aan te sluiten bij het team van SSS. Ik kijk er enorm naar uit om weer op het veld te staan en mijn steentje bij te dragen aan het kampioenschap!”

Romy Tombroek:
“Mijn naam is Romy Tombroek en ik ben 19 jaar oud. Momenteel ben ik veel bezig met mijn eigen bedrijfje als personal trainer en masseur. Verder werk ik in de sportschool en houd ik in mijn vrije tijd wel van een feestje. Ik heb voor meerdere clubs gespeeld waaronder RVVH en Barendrecht. Waarom ik nu voor SSS heb gekozen is vooral om mijn plezier in het spelletje terug te vinden, hopelijk gaan we veel punten pakken met z’n allen!”

Yasemin Sucu:
“Mijn naam is Yasemin Sucu en ik ben 19 jaar. Ik heb de vorige jaren bij topsportcentrum (tpp zaalvoetbal) gespeeld en daarna bij sv Slikkerveer.
Ik vind het geweldig om nu bij SSS Klaaswaal te mogen voetballen. Ik heb er super veel zin in.”

Rhiannon van Kan:
“Mijn naam is Rhiannon, 21 jaar jong. Op mijn 7e begonnen met voetballen bij RVVH, altijd tussen de jongens gevoetbald tot mijn 14e. Vanaf de C de stap gemaakt naar het dames elftal van RVVH en daar tot 3 jaar geleden gevoetbald. Ik kom nu over van Sparta Rotterdam AV VR1 waar ik de laatste 3 seizoenen gevoetbald heb. Ik had besloten te stoppen met voetballen maar toen kwam SSS met dit aanbod! Ik heb enorm veel zin in aankomend seizoen, hoop mij zelf verder te kunnen ontwikkelen en natuurlijk een goed/mooi seizoen te draaien met elkaar.”

Topklasse en 1e klasse
In het nieuwe seizoen 2020-2021 komt SSS VR1 voor het vierde seizoen uit in de Topklasse, het hoogste vrouwelijke amateurniveau van Nederland.
SSS VR2 speelt dan voor het derde seizoen in de 1e klasse.

Klik hier voor meer informatie over SSS.

Voor een ander artikel over SSS, klik hier.