VV Capelle

Leon Krznaric speelt op dit moment in het hart van de defensie van VV Capelle. De 30-jarige linker centrale verdediger begon zijn loopbaan bij RKWIK en HVO in de jeugd wat later fuseerde tot CWO.

Bij CWO debuteerde Krznaric in het eerste elftal en heeft hier drie jaar gevoetbald. De seizoenen daarna speelde de verdediger drie jaar bij Excelsior’20, drie jaar bij Delta Sport en drie jaar bij Zwaluwen. Dit seizoen zijn de voetbalkunsten van Krznaric terug te vinden op sportpark ’t Slot bij VV Capelle.

Krznaric wilt dit seizoen samen met VV Capelle stevig in het linker rijtje eindigen. “Om dit te bereiken wil ik graag mijn steentje bijdragen. Dit door ervoor te zorgen dat wij de minst gepasseerde ploeg van de hoofdklasse zijn. Ook wil ik nog minimaal vier keer scoren dit seizoen en ik wil nog maximaal twee gele kaarten pakken. Natuurlijk kan dit allemaal niet als ik niet fit ben. Als we dit kunnen bereiken met het hele team hoop ik dat we vierde worden, dan hebben we het goed gedaan. Als we negende worden hebben we het niet goed gedaan vind ik. Volgend seizoen gaan we vol voor de top drie en dat mogen we ook best uitspreken, want Capelle is een grote club!”

Afgelopen weekend kwam VV Rijsoord wat onder leiding staat van trainer Marco van Rijn op bezoek bij de groen-zwarte formatie uit Capelle. Volgens Krznaric werd er onnodig verloren op ’t Slot. “Ondanks dat wij niet ons niveau haalden, hebben we vijf a zes goede mogelijkheden gecreëerd om te scoren. Dat lukte niet en dan zal je zien dat Rijsoord twee goals maakt uit twee kansen. Die wedstrijden zitten er helaas tussen en ergens is dat ook wel het mooie van voetbal. Ook als je veel minder bent heb je kans om te winnen.

Krznaric vond niemand op het veld voetballend de beste, echter was er één man die wel uitblonk. “De scheidsrechter floot een prima wedstrijd. Hij straalde plezier uit en gaf eerlijk toe wanneer hij een foutje maakte. Het zijn net mensen. Daarom vond ik scheidsrechter van dienst Marcel Roeleveld deze wedstrijd de man of the match.”

VV Capelle krijgt aankomend weekend een kans om de domper goed maken tegen DUNO. Beiden ploegen hebben negentien punten behaald uit twaalf wedstrijden, maar Krznaric gelooft in een 0-2 overwinning. “DUNO is weer een ploeg waar ik nog nooit heb gespeeld, dus ik kijk er weer naar uit. Lekker met de bus een dagje van huis. Ik voorspel dat wij beter verdedigen dan tegen Rijsoord (slechter kan namelijk niet) en daarmee de nul houden. Voorin blaken de jongens van het zelfvertrouwen na de 0-10 overwinning op CWO dus gaan we er minimaal twee maken.”

Op sportpark De Waayenberg zal het affichte tussen DUNO en Capelle plaatsvinden. Scheidsrechter W. Wiersma zal aankomende zaterdag om 14:00 de wedstrijd laten beginnen.

Meer informatie van VV Capelle vindt u hier terug op de website.
Of lees hier het vorige artikel over VV Capelle.