VV 's-Gravendeel

De aankomende dagen is VV ’s-Gravendeel de club van de week. Daarom gaat u iedere dag een nieuw artikel lezen over de club uit Hoeksche Waard. U kan interviews verwachten met penningmeester John Nobel, clubicoon Gerrit de Regt en speler van het eerste elftal Jorrit van Driel.

Voetbalvereniging ’s-Gravendeel is ontstaan op 1 april 1921. Er zijn drie mannen geweest die een groot aandeel hebben gehad in de opbouw van de club. Eén van die mannen was Pauw Seip, hij was tientallen jaren bestuurslid. Een ander was Ton Overhoff, hij was vele jaren secretaris en voorzitter van de voetbalclub en de laatste was Jan Verkerk, jarenlang was hij de penningmeester van de club. Laatstgenoemde mocht vanwege zijn inzet en trouw voor de club de koninklijke onderscheiding ontvangen.

Op dit moment speelt de rood-witte formatie uit de Hoeksche Waard haar wedstrijden op Sportpark de Trekdam. Het vlaggenschip van ’s-Gravendeel mag dit seizoen wederom uitkomen in de derde klasse op de zaterdag. Vorig jaar wisten ze als achtste te eindigen, maar de ambities van de club liggen dit jaar hoger. Zo staan de mannen van Barry Schipper vlak voor de winterstop op de vierde plek.

VV ’s-Gravendeel telt naast het eerste elftal nog drie seniorenteams en een 45 plus team.
Ook beschikken ze over een vrouwenelftal, zijn er vijf juniorenteams aanwezig en elf pupillenteams. Zo is er voor iedereen uit Hoeksche Waard wat terug te vinden bij ’s-Gravendeel.

Naast voetbal biedt VV ’s-Gravendeel meerdere activiteiten aan. Zo is er deze week bijvoorbeeld een darttoernooi georganiseerd. Alle activiteiten zijn terug te vinden in de weekbrief die iedere week op de website wordt gezet. Hier vindt u ook het wedstrijdprogramma, het kantinerooster en de topscorers terug.

VV ’s-Gravendeel is een zeer actieve club, die alles goed probeert te regelen. Daarom is het ook geen verassing dat VV ’s-Gravendeel volgend jaar 100 jaar bestaat. Om dit te vieren is er een jubileumcommissie in het leven geroepen, maar wat ze organiseren blijft nog een verassing.

Wij van het VoetbalJournaal wensen u veel lees plezier de komende weken.

Meer informatie over VV ‘s-Gravendeel vindt u hier.
Of lees hier een ander artikel over VV ‘s-Gravendeel.

Bron foto: Sandra Barth