Voetbaljournaal voetbalquiz

De organisatoren doen er vanzelfsprekend alles aan om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken en nodigen alle verenigingen in de regio Gorinchem, Alblasserwaard en Drechtsteden uit om op 21 juni 2019 een clubteam van 4 personen naar het kampioenschap af te vaardigen.  

Naast een wisselbokaal en de eeuwige roem zijn er mooie persoonlijke prijzen voor de winnende teams (waaronder kaartjes voor wedstrijden van Feyenoord, Ajax of PSV). Niemand gaat overigens met lege handen naar huis, voor alle deelnemers is er een leuke attentie.

Clubteams kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar clubkampioenschap@bureauvoetbalquiz.nl. Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per team incl. één consumptie (max. 1 team per vereniging).  Wacht overigens niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt en vol=vol. Vanzelfsprekend verwachten we ook dit jaar ieder team in clubtenue.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Job Lamers de ambitieuze keeper van OJC Rosmalen JO17-1

Vandaag spreken wij met Job Lamers, de 16-jarige keeper van OJC Jo17-1. Momenteel zit Job in zijn eerste seizoen...

Talpa Network lanceert derde podcast van ‘The Cast’: De Groundhoppers

Vandaag lanceert Talpa Network 'De Groundhoppers’, een podcast van Metin Karatas en Kevin Kraan die verschillende voetbalclubs afreizen die...

Fieldmanagers delen in nieuwe podcastserie geheim achter goed voetbalveld

In de nieuwe podcastserie Grasmannen vertellen de fieldmanagers van Nederlandse topclubs hoe zij het voetbalveld in de grote stadions...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.