Victoria’04 wint overtuigend uit bij Zuid West DH

0
637

Victoria’04 nam het dit weekend op tegen Zuid West DH. Na het verlies van vorige week op DWO, wilde het team er alles aan doen om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Hieronder volgt het wedstrijdverslag van deze bekerwedstrijd.

Op een prima grasmat begon de uitploeg voortvarend aan de bekerwedstrijd in Den
Haag. De thuisclub werd op eigen helft vastgezet, waarbij de Vlaardingse formatie
alert moest blijven op snelle tegenaanvallen van Zuid West DH. In de beginfase
kwamen de gastheren goed weg, nadat een hard schot de paal belandde. Naarmate
de wedstrijd vorderde kwam Zuid West DH beter in het spel. Victoria’04
verzuimde een aantal kansen te verzilveren. Aan de overzijde moest doelman
Jochem van der Hoff een paar keer handelend optreden om een achterstand te
voorkomen. Na een half uur spelen kwam Victoria’04 eindelijk op voorsprong. Colin
Pleijsier veroverde de bal buiten de 16, maakte zich knap vrij en schoot de bal
hard en laag in: 0-1. Victoria’04 bleef de aanval zoeken. Kansen voor Rilgilio Ramsubagh en Jur de Visser bleven echter onbenut. Vlak voor de rust strafte
Zuid West DH slordig spel in de achterhoede van de bezoekers af door de
gelijkmaker te scoren: 1-1.

De pauze bleek een goede uitwerking te hebben op het spel van Victoria’04. De thuisclub werd naar achteren gedrongen. Victoria’04 kreeg meer ruimte om gevaarlijk te worden. Spits Nailey Girigorie werd keer op keer de diepte ingestuurd. Na weer een steekbal van Osman Ünnu werd de tegenstander door Girigorie op
snelheid geklopt om vervolgens de doelman met een hoge bal te passeren: 1-2.

Na 20 minuten spelen in de 2de helft kwam Victoria’04 zelfs op een 1-4 voorsprong
door een hattrick van Nailey Girigorie. Hierna nam Victoria’04 wat gas terug en het moegespeelde Zuid West DH geloofde niet meer in de eigen kansen. De wedstrijd
werd wat rommeliger. Kort voor tijd werd de op snelheid liggende Nailey Girigorie
onjuist afgestopt. De strafschop werd feilloos benut door Colin Pleijsier: 1-5. In de slotseconde profiteerde de thuisclub van wanorde in de Vlaardingse defensie om de eindstand te bepalen op 2-5. Aankomende zaterdag speelt Victoria’04 de laatste poulewedstrijd voor de beker. Voor het eigen publiek staat koploper DSVP op het programma, in een poule waar nog van alles mogelijk is.

Doelpuntenmakers: Colin Pleijsier (0-1, 1-5), Nailey Girigorie (1-2, 1-3, 1-4).

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven (Michael Blok), Oscar Knecht (Jordi de Kimpe), Robbin Winsveen, Lars de Visser, Jur de Visser (Vincent van den Bogerd), Osman Ünnu, Kars Martin (Lars Kortleven), Colin Pleijsier, Rilgilio Ramsubagh (Nick Verburgh), Nailey Girigorie.

Klik op Victoria’04 voor de laatste artikelen over de club.
Klik op Victoria’04 voor meer informatie over de club.