Victoria’04 en Naaldwijk in evenwicht

0
134
Nwijk-Vic Oscar pass

De wedstrijd tussen Naaldwijk en Victoria’04 leek lang op een doelpuntloos duel af te stevenen. In “the dying seconds” van de zeer lange blessuretijd bepaalde Naaldwijk de eindstand op 1-1, nadat Victoria’04 in de 94ste minuut op voorsprong was gekomen.

De twee teams begonnen behoedzaam aan de wedstrijd. Naaldwijk liet Victoria’04 komen en zocht waar mogelijk de aanval in de omschakeling. Het spel golfde over en weer, maar doelrijpe kansen deden zich nauwelijks voor. Beide defensies klaarden het vele werk naar behoren. Kort voor de pauze zag Victoria’04 een doelpunt worden afgekeurd, waaraan een overtreding was voorafgegaan, Voorts zag Roy Meerten zijn schot vlak langs de voor Victoria’04 verkeerde kant van de paal gaan.

In de tweede helft was Victoria’04 een paar keer dicht bij de openingstreffer. Maar de doelgerichte pogingen van Nailey Girigorie, Rilgilio Ramsubagh en aanvoerder Oscar Knecht leverden niet het gewenste resultaat op. Victoria’04 verzuimde vervolgens de vele kansen te benutten. Naaldwijk counterde keer op keer en was gevaarlijk voor het doel van Jochem van der Hoff.

In de blessuretijd bleef Victoria’04 jagen op de zo gewenste overwinning. Na weer een snelle tegenaanval kon invaller Jelle Blankestijn de bal doorkoppen naar Rilgilio Ramsubagh, die Victoria’04 op 0-1 zette. De Vlaardingse formatie dacht de winst te hebben binnengesleept, maar kwam bedrogen uit. In een alles-of-niets offensief wist Naaldwijk de eindstand op 1-1 te bepalen.

Vreugde en verdriet bleken wederom dicht bij elkaar te liggen.

Klik op sc Victoria’04 voor de laatste artikelen over de club.