Victoria’03 wint eerste bekerwedstrijd overtuigend van Corn Boys!

0
133

Nadat er ruim 6 maanden geen officiële wedstrijden meer gespeeld werden, was het vandaag eindelijk zo ver voor Victoria’03! De eerste bekerwedstrijden stonden op het programma. Het eerste elftal won vandaag in ieder geval de strijd om de meeste kilometers! Een tocht van zo’n 95 kilometer werd afgelegd richting het sportpark van Corn Boys. Gelukkig zat de sfeer er goed in na afloop, want op de achterbank lagen de eerste drie punten!

HappyPoint_desinfectie

Al snel was duidelijk dat de ploeg van Danny Mathijssen niet voor niets richting de Belgische grens is gereisd, de overwinning moest naar Oudenbosch worden gebracht! Pieter van Etten zette in de 5e minuut de voorsprong op het scorebord: 0-1. Twintig minuten later was het weer raak voor van Etten en tekende daar mee voor de ruststand: 0-2.

Na rust bleef Victoria’03 het betere van het spel hebben en wist het, ondanks het door de regen moeilijk bespeelbare veld, de voorsprong uit te bouwen. De doelpunten vlogen je om de oren! In de 67e minuut scoorde Arsalan Amenchar de 0-3. Niet veel later was het Brian Hellemons die voor de 0-4 tekende! Tom Bosma zette de 0-5 op het bord! Het slotstuk van de middag kwam van Amenchar, die zijn tweede van de middag maakte: 0-6.

Volgende week staat de tweede bekerwedstrijd op het programma! Thuis tegen Ria Westdorpe kan ons eerste elftal ervoor zorgen dat het met een been in de volgende ronde staat!

Gelijkspel voor de JO19-1! 4, 5 en VR1 winnen!
De JO19-1 wist onder nieuwe trainer Henry direct een punt te pakken! Er zat echter veel meer in! Het regende kansen de eerste helft en tegenstander DSE JO19-1 kwam er bijna niet aan te pas. Het doelpunt van Beerd de Rooij bleek echter net niet genoeg voor de overwinning: 1-1.

Victoria’03 3 wist niet te winnen van het vijfde van Internos: 1-3, hopelijk had het doucheschema van Joep de Wildt meer succes dan de tactiek! Het vierde wist nipt te winnen van Sprundel 5: 3-4. Het vijfde nam 3 punten mee uit Zevenbergen, door 1-3 te winnen van Virtus 5. Het zesde leidde de grootste nederlaag van de voetbalzondag: 0-6 tegen Roosendaal 11.

Voor rust had het 7e het betere van het spel tegen SC Kruisland 4. Het stond zelfs 2-1 voor dankzij doelpunten van Alusine en Kevin. Na rust werd deze uit handen gegeven, eindstand: 2-5. De dames wisten te winnen van de dames van RCD. Door de 4-2 overwinnen bleven de punten in Oudenbosch!

Bron: Victoria’03