Verslag vv Raamsdonk 1 – vv Berkdijk 1

0
291

Zondag 4 december 2022 stond de wedstrijd vv Berkdijk tegen VV Raamsdonk op het programma. Een wedstrijd die vooraf lastig te voorspellen was. VV Raamsdonk pakt de meeste punten in eigen huis op sportpark Den Uilendonck.

Buiten dat de tegenpartij sterk speelt op eigen grond, was het daarnaast ook een koude gure middag zoals dat meestal zo kort voor Sinterklaasavond is. Kadootjes werden er zeker niet gegeven vanmiddag. Pieter moest voor de wedstrijd concessies doen. Hij mistte een aantal spelers; Raman vanwege schorsing, Reggy geblesseerd, Shuburney weekendje weg en een aantal spelers die niet 100% fit waren en lichte pijntjes hadden. Zoals een goed trainer betaamd had Pieter een representatief elftal in het veld gebracht.

Om 14.00 uur floot scheidsrechter van Velthoven op zijn fluitje en kon de wedstrijd beginnen. Het spel ging goed op en neer en de duels werden stevig uitgevochten. In de dertigste minuut krijgen we een vrije schop, welke genomen wordt door de jarige Isak Dedic, geen onbekende in Raamsdonk door zijn kapperszaak, en hij schiet de bal in één streep het doel in 0-1. Daarvoor had hij ook al een kans op te scoren, maar de keeper van Raamsdonk deed uitstekend zijn werk. Ook Lorenzo kreeg nog een kans maar die kopte de bal naast. Raamsdonk kwam ook een paar keer gevaarlijk voor ons doel, maar Tony en zijn verdediging wist het doel schoon te houden tot aan de rust.

In de rust attendeerde Pieter er op, dat Raamsdonk super gevaarlijk is met zijn counters en dat het spel nog niet geklaard was. De tweede helft begonnen ze sterk. Jochem heeft plaats gemaakt voor Bryan. Het spel gaat opnieuw op en neer met kansen over en weer. Daar waar Berkdijk moest scoren, werd het spel direct naar de andere kant verplaatst en stonden de mannen niet goed te verdedigen, waardoor Raamsdonk op 1-1 kwam. Nog niets aan de hand, met nog ruim twintig minuten op de klok was er nog van alles mogelijk. Aron kwam in het veld voor Tim. Er waren zat mogelijkheden, maar het wilde niet lukken. Youri maakte nog zijn opwachting, ondanks dat hij vanwege een blessure niet getraind had. Maar het lukte hem niet om vandaag zijn goaltje mee te pikken. Remsley maakte na lange tijd van blessures zijn rentree, maar ook dat mag niet meer baten. Het blijft 1-1.

Berkdijk mistte vandaag de creativiteit en daardoor de opgelegde kansen, maar het wedstrijdverloop gezien te hebben mag er geconcludeerd worden dat een gelijkspel op zijn plaats was. Op naar de laatste wedstrijd voor de winterstop, volgende week thuis tegen directe concurrent WSJ.

Klik op vv Berkdijk voor de laatste artikelen over de club.
Klik op vv Berkdijk voor meer informatie over de club.