Verslag: Botlek tegen Victoria’04

0
288

Een wedstrijd met twee gezichten. Victoria’04 beloonde zich niet in de eerste helft, want scoorde niet ondanks enkele goede mogelijkheden. Botlek kwam goed terug na de pauze en wist in de slotfase de volle winst te pakken.

Gedurende de eerste helft bouwde de bezoekers een veldoverwicht op. De
Vlaardingse formatie wist Botlek vroegtijdig een halt toe te roepen en
schakelde snel om naar de aanval. De thuisclub hield het slot op de deur of
Victoria’04 grossierde in het missen van goede kansen. In de tweede helft kwam Botlek sterk terug. Naarmate de wedstrijd vorderde wisten de gastheren wel het antwoord op het spel van de bezoekers. Alle zeilen moesten bijgezet worden om een treffer te
voorkomen. Doelman Jochem van der Hoff diende een paar keer handelend op te treden om Botlek van scoren af te houden. Aan de overzijde werden enkele speldenprikken uitgedeeld, maar ook die mogelijkheden werden niet verzilverd.

Kort voor tijd leidde balverlies op het middenveld een vrije doortocht op
naar het doel van Victoria’04. Botlek profiteerde van de wanorde in de
Vlaardingse defensie en scoorde beheerst: 1-0. In de slotfase probeerde Victoria’04 de gelijkmaker te forceren door met meer mankracht op de aanval te gaan spelen. Kort voor tijd profiteerde Botlek bijna van de vrije ruimte in de laatste lijn van Victoria’04, doch een hard schot belandde tegen de paal.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven, Jesse Schippers,
Oscar Knecht, Osman Ünnu (85: Roy Meerten), Jur de Visser, Jordi de Kimpe,
Vincent van den Bogerd, Colin Pleijsier (46: Lars Kortleven), Nailey Girigorie, Chris
Bruurmijn (65: Rilgilio Ramsubagh).

Klik op sc Victoria’04 voor de laatste artikelen over de club.
Klik op sc Victoria’04 voor meer informatie over de club.