Veiling Diner Show levert FC Lisse recordopbrengst op: 146.290 euro

0
269
FC Lisse haalt recordopbrengst op

FC Lisse kent op vele terreinen vernieuwing. Zo is daar nu de nieuwe accommodatie, promoveerde het vlaggenschip naar het hoogste amateurniveau van Nederland, werd een nieuwe online uitstraling gelanceerd en trekt de club veel nieuwe mensen aan. Ook de traditionele veiling werd in een nieuw jasje gegoten; de Veiling Dinner Show, een initiatief van de FC Lisse Business Club 2.0 in samenwerking met Veiling op je Club.

Zo’n 200 gasten zagen op donderdagavond 6 april jl. presentator Herman Nanninga in gesprek gaan met hoofdgast Dick Advocaat, praatte mede-presentator Simone Disseldorp de avond aan elkaar en werd er een heerlijk viergangen diner geserveerd door restaurant Het Oude Dykhuys. En terwijl veilingmeester JP succesvol de 150 kavels in hoog tempo de revue liet passeren, zorgde Ferocius voor de muzikale omlijsting. Uiteindelijk bereikte de avond rond 23 uur haar climax toen veilingorganisator Hubert Habers de aanwezigen kon vertellen dat er met elkaar een recordbedrag van 146.290 euro werd opgehaald.

FC Lisse is trots. Zelfs meer dan dat. De avond bleek een groot succes, mede door de inzet van de vele vrijwilligers, sponsoren, bedrijven die de kavels inbrachten en alle andere aanwezigen. Zij zagen naast een recordopbrengst ook voorzitter Leon Annokkee het woord nemen richting Support Casper, de maatschappelijk partner van FC Lisse voor wie deze avond ook geld werd ingezameld. Met de overhandiging van het nieuwe FC Lisse shirt voor de aankomende vier seizoenen, werd de verlenging van de samenwerking op symbolische wijze bekrachtigd.

FC Lisse wil iedereen bedanken die betrokken is geweest voor het mogelijk maken van deze avond. Van de gasten tot aan de vele vrijwilligers. Zij worden bedankt voor hun energie, biedingen, inzet en de meegebrachte gezelligheid die deze Veiling Dinner Show zo memorabel maakt.

Onderschrift foto: Voorzitter Annokkee overhandigt Support Casper het nieuwe FC Lisse shirt en bekrachtigt daarmee de verlenging van de samenwerking.

Klik op FC Lisse voor de laatste artikelen over de club.
Klik op FC Lisse voor meer informatie over de club.